Barcelona: Neymar visszatért, de nem kellemes ügyben

Vágólapra másolva!
2019.09.26. 19:46
null
Neymar megérkezett Barcelonába (Fotó: Mundo Deportivo)
Neymar visszatért Barcelonába, hogy tárgyaljon korábbi csapatával. Az ügy azonban nem kellemes, mivel a brazil klasszis korábban 26 millió euróra perelte a katalánokat, míg a klub 75 millióra a játékost. A tárgyalást péntek délelőtt tartják.

 

Neymar 2018 februárjában perelte be korábbi klubját, mivel szerinte az egyesület tartozott neki 26 millió euró (8.7 milliárd forint) hűségbónusszal, ami azért járt volna neki, mert meghosszabbította a szerződését. Az már más kérdés, hogy később távozott a PSG-hez, de pénzére akkor is igényt tart.

A Barcelona eközben 75 millió euróra (21.8 milliárd forintra) perli a brazil klasszist, akit azzal vádolnak, hogy megszegte a szerződését.

Neymar csütörtök délután landolt magángépével a barcelonai reptéren, ám nyilatkozni nem kívánt az összegyűlt médiumok újságíróinak.

A kellemetlennek ígérkező tárgyalás péntek délelőtt veszi kezdetét a klub és a játékos képviselői között, ám Neymar minden bizonnyal nem fog hiányozni a Bordeaux elleni szombati bajnoki mérkőzésről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik