Barca: Messi három bajnokit is kihagyhat a válogatott miatt

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.09.17. 13:09
null
Lionel Messi három bajnoki mérkőzésről is hiányozhat a Barcelonából, ha játszik az argentin válogatott októberi világbajnoki selejtezőin (Fotó: AFP)
Lionel Messi három spanyol bajnoki mérkőzésen is hiányozhat az FC Barcelonából, ha játszik az argentin labdarúgó-válogatott októberi világbajnoki selejtezőin – írta a Mundo Deportivo.


A katalán sportnapilap arról számolt be, hogy a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos jelenlegi szabályozás szerint Messinek kéthetes karanténba kell vonulnia, amikor megérkezik Spanyolországból Argentínába, így ennyivel előbb el kell utaznia, hogy az argentin válogatott rendelkezésére állhasson a 2022-es katari vb selejtezősorozatában.

A 33 éves játékmester ebben az esetben nem tudja majd segíteni klubcsapatát a Villarreal, a Celta Vigo és a Sevilla elleni bajnoki találkozókon.

A Barcelona – amely a Bajnokok Ligája augusztusi végküzdelmeiben való részvétele miatt a spanyol bajnokságot csak szeptember végén kezdi el – a szerda esti felkészülési meccsén 3–1-re verte a másodosztályú Gironát. Messi – aki 68 percet töltött a pályán – két gólt szerzett. A hatszoros aranylabdás támadó az argentin válogatottban eddig 138 alkalommal szerepelt és 70-szer volt eredményes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik