Kétmillió eurós ajánlatot kapott a Real Madrid Szalai Ádámért

Vágólapra másolva!
2009.07.04. 18:09
Ahogy arról már beszámoltunk, a német Bild napilap információi szerint Dárdai Pál csapata, a Bundesligában szereplő Hertha 1.5 millió eurót ajánlott a Real Madrid Castilla játékosáért. A csatár menedzsere, Laczkó Mihály a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hallott a német csapat érdeklődéséről, de a „királyi gárda” már kétmillió eurós ajánlatot is kapott Szalaiért, ezért kérdéses, hogy a berliniek meg tudnak-e egyezni a spanyol klubbal.
Szalai Ádám kétmillió euróért válthat klubot
Szalai Ádám kétmillió euróért válthat klubot
Szalai Ádám kétmillió euróért válthat klubot
Szalai Ádám kétmillió euróért válthat klubot

Német sajtóértesülések szerint a Bundesligában szereplő Hertha BSC a legutóbbi szezont a Real Madrid tartalékcsapatánál töltő Szalai Ádámmal erősítené meg keretét. A berliniek a Bild információi szerint 1.5 millió eurót ajánlanának a fiatal válogatott támadóért, akiért a Real Madrid kétmilliót kérne.

„Értesültem a Hertha érdeklődéséről, de ha a berliniek valóban másfél millió eurót fizetnének Ádámért, akkor kevés esély van a megegyezésre, ugyanis a Real már kétmillió eurós ajánlatot is kapott a csatárért” – reagált a hírre a futballista menedzsere, aki a napokban érkezett haza Madridból, ahol a támadó jövőjéről tárgyalt a királyi klub vezetőivel.

„Jelenleg is tartanak az egyeztetések azzal a gárdával, amelyik a kétmilliós ajánlatot tette. Elsősorban azon bukhat meg az üzlet, hogy a Real úgy szeretné elengedni Ádámot, hogy két éven belül visszavásárolhassa” – fogalmazott Laczkó Mihály, aki az érdeklődő csapat nevét nem árulta el.

A menedzser ugyanakkor azt a spanyol sajtóhírt cáfolta, hoyg Szalai egy másik madridi gárdához, a Getaféhoz igazolhat.

„A Getafe maximum kölcsönvenné a csatárt, de ez a Realnak nem lenne kedvező, hiszen jövő nyáron lejár a szerződése, így ha pénzt akarnak belőle látni, erre csak ezen a nyáron van lehetőségük” – fogalmazott a menedzser.

Laczkó hozzátette, elképesztően magasnak tartja a kétmillió eurós ajánlatot, és ha a Real Madrid ragaszkodik ehhez az összeghez és a kétéves visszavásárlási joghoz, akkor még nagyon sokáig elhúzódhat a támadó átigazolási ügye.

Az biztos, Szalai a spanyol harmadosztálynál magasabb szinten szeretne játszani, ezért távozni akar a Segunda B-ben szereplő Castillától.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik