A csalódott Andreas Hinkel a télen továbbállna Sevillából

Vágólapra másolva!
2007.11.23. 10:23
Nagyon rossz másfél évet tudhat maga mögött Andreas Hinkel, a Sevilla védője. A német futballistát mellőzik csapatánál, ezért már télen távozni akar.
Andreas Hinkel padlóra került Sevillában
Andreas Hinkel padlóra került Sevillában
Andreas Hinkel padlóra került Sevillában
Andreas Hinkel padlóra került Sevillában

Andreas Hinkel a Bundesliga egyik legjobb jobbhátvédjeként igazolt Sevillába 2006 nyarán, azonban nem váltak be a számításai Andalúziában, a vártnál jóval kevesebb lehetőséget kapott.

Másfél évvel ezelőtt Hinkelt azért vette meg a spanyol együttes, hogy a távozással kacérkodó Daniel Alvesnek minőségi helyettese legyen. A kiváló brazil védő azonban maradt, és természetesen ő kapta meg a lehetőséget Juande Ramostól.

A 17-szeres német válogatott Hinkelnek így csak a kispad jutott, az első szezonjában összesen 13 alkalommal kapott lehetőséget. A jelenleg is zajló bajnokságban még siralmasabb a helyzete, hiszen csak egy meccsen játszott – ráadásul a Juande Ramost váltó Manuel Jimenez sem vele képzeli el a kezdőcsapatot.

„Új csapatot keresek, már a télen szeretnék távozni” – mondta a csalódott játékos, aki 2005 óta nem szerepelt a Nationalelfben.

A VfL Wolfsburg, amelynek edzője a korábban a Stuttgartnál Hinkellel már együtt dolgozó Felix Magath, már jelezte, hogy szívesen látná soraiban a mellőzött védőt. A probléma azonban az árral lehet: a négymillióért vett védőt a Sevilla 15 millióért szeretné továbbadni, ezt az összeget azonban várhatóan senki nem fogja kifizetni érte.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik