Van Nistelrooy a Bernabeuban szerzett duplája után Gutit dicséri

Vágólapra másolva!
2007.05.07. 17:49
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Real Madrid csatára, Ruud van Nistelrooy Guti remek játékának tulajdonítja a Sevilla elleni vasárnapi sikert. A 3-2-re végződő találkozón a csereként beállt középpályás két szenzációs gólpasszt adott, és a harmadik találatnak is tevékeny részese volt. Győzelmével a királyi gárda öt fordulóval a bajnokság vége előtt két pontra megközelítette az éllovas Barcelonát.
Van Nistelrooy két gólt szerzett a Sevilla ellen
Van Nistelrooy két gólt szerzett a Sevilla ellen
Van Nistelrooy két gólt szerzett a Sevilla ellen
Van Nistelrooy két gólt szerzett a Sevilla ellen

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
A Real Madrid csatára, Ruud van Nistelrooy lavinaként zúdította dicsérő szavait csapattársára, Gutira.

A spanyol középpályás a Sevilla elleni vasárnapi találkozón játszott kiemelkedően, két gólpasszt is adott (egyet Van Nistelrooynak, egyet pedig Robinhónak), és emellett kiválóan irányította csapatát.

„Guti briliáns” – nyilatkozta a holland játékos a mérkőzés után az őt faggató újságíróknak.

„Tudom, hogy jól tud passzolni, hisz mindennap látom őt az edzéseken, de az átadás, amit az első gólomnál adott, tökéletes volt” – áradozott tovább Van Nistelrooy.

A mérkőzésen a Sevilla Maresca remekbe szabott találatával még vezetett az első félidőben, ám a második játékrészben a Real Guti vezérletével megfordította az eredményt, és nyert 3-2-re.

„Ez az egyik legjobb dolog, amit egy futballista a pályafutása során átélhet” – ez már Guti értékelése, azután, hogy a Bernabeu közönsége egy emberként skandálta a nevét a találkozó végén.

„Az játékos, aki szállítja a gólpasszokat a mérkőzéseken, ugyanannyira fontos, mint aki a végén a hálóba talál. Mindenkinek megvan a maga feladata a játékban” – zárta mondandóját a Sevilla ellen csereként pályára lépő, ám mégis főszereplővé előlépett Guti.

A Real Madrid győzelmével két pontra közelítette meg a listavezető Barcelonát a spanyol bajnoki tabellán, így nem csoda, hogy a Bernabeu környékén már mindenki arról beszél, hogy a csapat 2003 után ismét visszakerülhet Spanyolország trónjára.

Persze, ehhez még a katalánoknak is lesz egy-két szavuk…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik