Tükörsima győzelem!

2616688 26166882616688 2616688
Vágólapra másolva!
2014.10.18. 23:10
Címkék
Úgy gondolom nem fog senki megkövezni, ha azt állitom, hogy a Chievo a mai teljesitményével a nyári edzőtáborozás hangulatát idézte, amihez...
Úgy gondolom nem fog senki megkövezni, ha azt állitom, hogy a Chievo a mai teljesitményével a nyári edzőtáborozás hangulatát idézte, amihez mi is vidáman asszisztáltunk a második negyvenöt percben!

Ahogy azt ami szeretett iparosunk már előre megjósolta Ausztriából hazafelé jövet, biza 3-mat rúgtunk Verona (alacsonyan) "repülő szamarainak"!

A mérkőzés római szempontból a lehető legjobban indult, farkasainknak már a 4. percben sikerült vezetést szerezniük.Pjanic kiválóan becsavart szögletét juttatta a hálóba egy csodásan kivitelezett fejesgól révén Destró!

- Te Mira, a kölyök azt hiszi, hogy az idén gólkirály lesz...

A hirtelen jött góltól még inkább megszeppent az egyébként is indiszponált veronai csapat, aminek az lett a következménye, hogy 20 perc elteltével érkezett is a menetrendszerű második római gól!

Ljajic robogott el a jobb oldalon, amit a capitano kiválóan "spot-olt", és a saját térfelünkről odavarázsolta a labdát a szerb játékos lábára.Adem köszönte szépen, és élt a lehetőséggel, ellentmondást nem tűrően lőtte ki a bal alsót!

Az eredményjelző táblán immár a 2 gól ékeskedett a csapatunk neve mellett, hogy aztán 8 perc elteltével a kezelőszemélyzet, és az Olimpico népes táborának nem kis örömére már a mérkőzés végeredményét tüntethesse fel!

A tizenhatoson belül De Rossit rántották le a nyakánál fogva, a biró sporttárs pedig hanyag mozdulattal mutatott a büntetőpont felé. Totti magabiztosan értékesitette a JOGOSAN (!) befújt tizenegyest, megrúgván ezzel a meccs utolsó gólját!

A mérközés érdemi részének itt vége is szakadt, a Chievo nem tudott megújulni a szünet után sem, mi pedig érthető módon spórolván az energiánkat a kedden megrendezendő római "októberfestre" a 3-0-s vezetés tudatában nem hajtottuk halálra magunkat.Teltek-múltak a percek, és Rudi mester nekiállt pihentetni a kulcsjátékosainkat.Nem kezdem el ecsetelgetni, hogy ki-kit váltott, de szeretném a saját véleményemet megosztani veletek a végszóhoz közeledvén.

Szerintem Rudinak már sokkal elöbb le kellett volna hoznia Ninját, nem értem miért volt szükség fent hagyni a 88-ik percig, mikor köztudott, hogy Ő, és "Kasza Strootman Tibi"nem azok a leállós fajták...Azt sem értem, hogy miért nem játszatja "Szulejmánkát" sem például? A felkészülési meccsek alatt mutatott formája alapján simán beférne (nálam) Pjanic helyett.(Szeretettel várom Batistuta szurkolótársunk helyeslő kommentjét!) ;) Persze egyszerű halandóként én csak merengek ezeken a kérdéseken, miközben Ő már tudja, hogy a Róma nyeri idén a Scudettot!

II Rudolf

Remélem neked lesz igazad mester!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik