Romeó (el)vérzik....

2616688 26166882616688 2616688
Vágólapra másolva!
2014.09.27. 03:09
Címkék
"Két nagy család élt a szép Veronába, Ez lesz a szín, útunk ide vezet." Szegény Shakespeare,már az elején "elszabta"... (Hofi után szabadon) Hiszen:...
"Két nagy család élt a szép Veronába,Ez lesz a szín, útunk ide vezet."Szegény Shakespeare,már az elején "elszabta"... (Hofi után szabadon)Hiszen: "Minden út Rómába vezet!"Tudom, tudom. Aktuálisabb lenne az idézet, mikor a farkasaink látogatnának Veronába, de ki tudja mit hoz a sors....Lehet a tavaszi fordulót már meg sem éri a blogunk!

Ne adj isten, Nemvoktrendit elrabolják a földönkivűliek!

Noooooo !!!!!!!!!

Én egyikre sem fogadnék azért nagy pénzben!

Annak viszont sokkal nagyobb a valószinűsége, hogy a Verona-Roma felvezetőjét nem én fogom megirni, ezért is éreztem késztetést arra, hogy eme idézetet most süssem el...

Na de elég a mellébeszélésből lássuk a lényeget!

Idő szűkében, ( munka után is a munka a hobbim....) egy nagyon rövid posztal szeretném felvezetni az esti meccset.

Szombat este Verona nagyobbik csapata látogat az Olimpicoba. Feltételezhetőleg szép reményekkel, és sorait ex-római játékosokkal megspékelve.

A veronai középpályát nem más erősiti, mint DDR-t is kiszoritani képes Tachtidis Panagiotis.

Emlékszünk még rá?

Eme ifjú titán láttán szerintem minden romanistának Zeman mester rövid, de tartalmas ámokfutása ötlik az eszébe.De tovább fokozván a hangulatot lássunk még a verona várható kezdőjében néhány ismerős arcot!

Öt???

A Fiorentinában, és a Bayernben szép napokat megért csatár fél évig erősitette a csapatunkat, amely idő alatt 5 gólt jegyzett a Roma szineiben. Szerződése meghosszabbitását nyilván hátráltatta a kora, és a fizetési igénye is...

Thanks Luca anyway!

Végül, de nem utolsó sorban itt van nekünk a fogtűndér. Alias: Nico Lopez

Öööhhh, fogszabályzó?

A fiatal játékos egy szezonon keresztül húzhatta magára a csapatunk mezét, és eme idő alatt sajnos szintén csak egy góllal kápráztatta el az Olimpico közönségét.A bizonyitási vágy volt csapatuk ellen nyilván fűti mindhárom játékost, de a komoly sérüléshullám ellenére is, én sima hazai győzelmet várok. Mi több, követelek! Lévén a Capitano ma ünnepli a 38-ik születésnapját!

A várható kezdők: De Sanctis; Maicon, Manolas, Yanga-Mbiwa, Cole; Pjanic, Nainggolan, Keita; Florenzi, Totti, Gervinho

Forza Roma!

Felhivás!!!

Megkérnék minden olvasónkat, hogy vasárnap estig egy nagyon rövid kommentel tisztelje meg a Capitanot a születésnapja alkalmából az oldalon.

Ez egyfajta olvasói felmérés is egyben, ami semmiféle regisztrációt nem igényel, és semmilyen anyagi vonzata nincs a szerkesztők irányába, pusztán statisztikai adatok!

Köszönjük!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik