nemzetisport.hu
2016.09.06 10:13

Rióba varázsolt otthont a P&G

A világ minden pontjáról érkeztek sportolók a 2016-os riói olimpiai játékokra, mégis volt olyan közös hely, ahol mindannyian otthon érezhették magukat: a Procter & Gamble Olimpiai Szalonjában és Anya Rezidenciáján minden feltétel adva volt a pihenésre, a feltöltődésre. (x)

 

Az olimpia nem a pihenésről és a kikapcsolódásról szól a sportolók számára, hanem a megméretésről és a kemény munkáról. De ki érdemelné meg náluk jobban a kényeztetést és az elismerést a küzdelmes napok után?

A Procter & Gamble idén is azzal a céllal nyitotta meg Anya Rezidenciáját és a P&G Szalont az olimpiai faluban, hogy az olimpiai játékok idején ingyenes szolgáltatásokat nyújtson a sportolók és családjaik számára.

Fodrászat, sminkelés, manikűr, borotválás, mosodai szolgáltatás, kikapcsolódás és pihenés – többek között ezekkel kedveskedett a P&G minden sportolónak és a hozzájuk ellátogató családtagoknak.

A szakértői csapatok segítségével így akár a játékok ideje alatt, akár hazaérkezéskor legjobb formájukban fogadhatták a rajongói gratulációkat és a vakuk villanását a sportolók. A magyar olimpiai csapat érmeseit is a látogatók között köszönthette a vállalat.

 

A Procter & Gamble „Köszi, Anyu!” kampányának nagykövetei, Hosszú Katinka és édesanyja, Barbara egy szépségápolással egybekötött kellemes délutánt töltöttek együtt a P&G Anya Rezidencián. Katinka és Barbara a P&G profi szakemberei jóvoltából smink-, haj- és körömápolásban részesültek.

 

Szilágyi Áron, a magyar zászló vivője, olimpiai bajnoki címét megvédő kardvívónk a P&G olimpiai szalonjában készült arra, hogy olimpiai szellemben, büszke hazafiként és elegánsan lépjen ki a világ nagy sportszínpadára.

 

Szász Emese olimpiai bajnok vívónk is megragadta az alkalmat, és hazautazás előtt még pihent egy kicsit a Procter & Gamble szalonjában.

 

Kapás Boglárka sem maradhatott ki a sorból. A tehetségéről és kislányos bájáról híres úszónő szintén ellátogatott az olimpiai faluban található P&G Szalonba, ahol egy profi fodrász gondoskodott a frizurájáról.

2017.04.12 18:40:44

Rio 2016 EDUARDO PAES

Rio de Janeiro korábbi polgármesterének exkluzív írása a 2016-os nyári játékok hatásairól.

2016.09.16 09:07:14

Rio 2016 nemzetisport.hu

Takács Károly üzenete ma is érvényes: „Tanuljanak meg akarni, mert akarni annyit jelent, mint célt érni.”

2016.09.10 16:30:27

Rio 2016 nemzetisport.hu

„Azt hiszem, csodálatos, hogy meg tudom mutatni a képeimmel, miként érzékelem a világot.”

2016.08.30 22:12:45

Rio 2016 nemzetisport.hu

Hosszú Katinka, Szilágyi Áron, Szász Emese és Kapás Boglárka is ellátogatott a szalonba. (x)

2016.08.30 16:06:20

Rio 2016 nemzetisport.hu

„Ez sosem sikerülhetett volna édesanyám mérhetetlen szeretete és támogatása nélkül.”