Rióba varázsolt otthont a P&G

Vágólapra másolva!
2016.09.06. 10:13
A világ minden pontjáról érkeztek sportolók a 2016-os riói olimpiai játékokra, mégis volt olyan közös hely, ahol mindannyian otthon érezhették magukat: a Procter & Gamble Olimpiai Szalonjában és Anya Rezidenciáján minden feltétel adva volt a pihenésre, a feltöltődésre. (x)

Az olimpia nem a pihenésről és a kikapcsolódásról szól a sportolók számára, hanem a megméretésről és a kemény munkáról. De ki érdemelné meg náluk jobban a kényeztetést és az elismerést a küzdelmes napok után?

A Procter & Gamble idén is azzal a céllal nyitotta meg Anya Rezidenciáját és a P&G Szalont az olimpiai faluban, hogy az olimpiai játékok idején ingyenes szolgáltatásokat nyújtson a sportolók és családjaik számára.

Fodrászat, sminkelés, manikűr, borotválás, mosodai szolgáltatás, kikapcsolódás és pihenés – többek között ezekkel kedveskedett a P&G minden sportolónak és a hozzájuk ellátogató családtagoknak.

A szakértői csapatok segítségével így akár a játékok ideje alatt, akár hazaérkezéskor legjobb formájukban fogadhatták a rajongói gratulációkat és a vakuk villanását a sportolók. A magyar olimpiai csapat érmeseit is a látogatók között köszönthette a vállalat.

 

A Procter & Gamble „Köszi, Anyu!” kampányának nagykövetei, Hosszú Katinka és édesanyja, Barbara egy szépségápolással egybekötött kellemes délutánt töltöttek együtt a P&G Anya Rezidencián. Katinka és Barbara a P&G profi szakemberei jóvoltából smink-, haj- és körömápolásban részesültek.

 

Szilágyi Áron, a magyar zászló vivője, olimpiai bajnoki címét megvédő kardvívónk a P&G olimpiai szalonjában készült arra, hogy olimpiai szellemben, büszke hazafiként és elegánsan lépjen ki a világ nagy sportszínpadára.

 

Szász Emese olimpiai bajnok vívónk is megragadta az alkalmat, és hazautazás előtt még pihent egy kicsit a Procter & Gamble szalonjában.

 

Kapás Boglárka sem maradhatott ki a sorból. A tehetségéről és kislányos bájáról híres úszónő szintén ellátogatott az olimpiai faluban található P&G Szalonba, ahol egy profi fodrász gondoskodott a frizurájáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik