A Hittudományi karról a dobogóra - KPI

2464093 24640932464093 2464093
Vágólapra másolva!
2012.06.08. 23:06
Negyedik interjúalanyunk a harmadosztály bronzérmese, a KPI. Minden bizonnyal kevesen tudjátok róluk h egy HTK-s "vendégcsapatról" van szó, nevük...

Negyedik interjúalanyunk a harmadosztály bronzérmese, a KPI.

Minden bizonnyal kevesen tudjátok róluk h egy HTK-s "vendégcsapatról" van szó, nevük pedig nem más, mint a Központi Papnevelő Intézet rövidítése.

A csapat az első évében nyújtott teljesítménye a bronzéremre volt elegendő, erről, valamint a szezonjukról kérdeztük a csapat kapusát, lazy87 Obbágy Lászlót.

Adatlap:

Név: KPI

Liga: III. osztály

Pontszám: 17

Rúgott gól: 47

Kapott gól: 33

Gólkülönbség: 14

1. Mik voltak az elvárásaitok és ezeket mennyire sikerült teljesíteni?

- November elején hallottunk először erről a lehetőségről, s mivel épp akkortájt szerepeltünk le egy országos focibajnokságon, elsősorban edzés és összeszokás miatt jelentkeztünk a Ligába. Az eredetileg kitűzött célt felül is múltuk, mégis, kicsit keserű a szánk íze, mert volt sanszunk az osztályozóra is.


2. Egytől tízig terjedő skálán hogyan értékeled a szezont (1 - Szhégyen 10 - Csoda)?

- Legyen mondjuk kilences.


3. Jellemezd a csapatodat, mik a fő erényeitek és miben kéne javulnotok?

- A küzdőszellemet emelném ki, mert többször is a sírból hoztuk vissza a meccset, illetve a csatárok teljesítményét, szerintem elég sok gólt lőttek. Ugyanakkor ez kritika is, mert rengeteg ziccer így is kimaradt, illetve a védelem is erősítésre szorul.


4. Mi volt a tavasz legszebb pillanata?

- Természetesen az SPQR elleni meccs kívánkozik az élre, melyen 0-4-ről sikerült nyernünk, az csoda volt, még mindig nem hiszem el, hogy fordítottunk, de jó visszaemlékezni a nagy arányú győzelmekre, illetve az AS IustumII elleni 3-3-ra is, bár ott a végén csúszott ki a kezünkből a győzelem. Sok jó meccsünk volt hála Istennek a tavasszal.


5. Ha volt mélypont, mi volt az?

- Személy szerint a KReatin kapusától kapott gólra nem igazán fogok szívesen visszaemlékezni, de ezen kívül nem volt mélypont. Az első két meccs kivételével a többin nem voltunk gyengébbek az ellenfélnél, a tíz meccsen beszedett három vereség simán vállalható.


6. Ha ki kéne valakit emelned a csapatodból, ki lenne az és miért?

- Nem szeretnék kiemelni senkit, ezt a sikert együtt értük el. Természetesen volt, aki több gólt rúgott, de a többiek passza nélkül eredménytelen lett volna, állandóan kisegítettük egymást . Az egész csapatnak jár a gratuláció!


7. Mi a véleményed a harmadosztályról?

- A másik két osztály meccseiből csak egyet-egyet láttam, de szerintem nem játszottunk rossz meccseket, sőt. Az osztályozós helyért pedig a végsőkig harcolt három csapat, ami mindent elárul az izgalmakról...


8. Kit tartasz a legfőbb riválisotoknak a PLL-ben?

- Amikor az első körben 10-4-re kikaptunk az AS IustumII-től, nem gondoltuk, hogy egy szinten vagyunk velük, aztán kis híján megelőztük őket. Helyén kezelve a dolgokat, összességében azért legfőbb riválisunk idén az SPQR volt.


9. Mik a terveitek az őszi szezonra?

- Komoly változások lesznek nálunk, keretünk évről évre változik, ha jól számoltam, legalább 3-4 meghatározó ember távozik, de jönnek újak is. Őket beépítve minimális cél újra a dobogó, de jó lenne harcban lenni a feljutásért.


10. Szeretnél még valamit megosztani az olvasókkal?

- Köszönjük mindenkinek a meccseket, az élményeket, a sportszerű hozzáállást és játékot, eredményes vizsgákat és jó szurkolást kívánok az EB-re!:)

Köszönjük!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik