Filkor volt a csapatkapitány Materazzi visszatérése alkalmával

Vágólapra másolva!
2007.11.09. 11:48
Az Inter Primavera csapata 5-2-re győzött a Sheffield FC otthonában a Bramall Lanen, a világ legelső futballklubja alapításának 150. évfordulójára rendezett barátságos mérkőzésen. A találkozót végigjátszotta a magyar válogatott középpályás Filkor Attila, ő viselte a csapatkapitányi karszalagot azon az összecsapáson, amely Marco Materazzi visszatéréséről is emlékezetes marad majd.
Filkor Attila a Primavera csapatban már kulcsember
Reuters
Filkor Attila a Primavera csapatban már kulcsember
Filkor Attila a Primavera csapatban már kulcsember
Reuters
Filkor Attila a Primavera csapatban már kulcsember

Harmincezer néző gyűlt össze az angol másodosztályú Sheffield United stadionjában megrendezett mérkőzésre, amelyet az Inter elnöke, Massimo Moratti és ügyvezető igazgatója, Ernesto Paolillo is megtisztelt jelenlétével.

A két sportvezető Zlatan Ibrahimovic, Marco Materazzi és Pelé mezével kedveskedett a Sheffield FC illetékeseinek. Utóbbit a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) küldeménye volt az angol egyesületnek.

Tíz perc után Balotelli juttatta vezetéshez a meccsen az olaszokat, majd újabb tíz minutum elteltével az Inter portugál Peléje is hallatott magáról, egy sorfalról visszapattanó labdát vágott a hálóba.

A svéd tehetség Goran Slavkovski még a szünet előtt gólra váltotta Balotelli passzát, megszerezve a kék-feketék harmadik találatát.

'Supermario' Balotelli a szünet után újra megrázta magát, a Sheffieldnek azonban sikerült visszakapaszkodnia kétgólos hátrányig.

A találkozó végeredményét Gianluca Litteri állította be húszméteres lövésből szerzett góljával.

Marco Materazzi 70 percet kapott Esposito mestertől az augusztus végi, Magyarország elleni mérkőzésen elszenvedett sérülése óta lejátszott első meccsén.

BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS, SHEFFIELD, BRAMALL LANE

SHEFFIELD FC – INTER PRIMAVERA 2-5 (0-3)
Helyszín: Bramall Lane
Vezette: Howard Webb
Gólszerzők: Fatic (öngól) 63, Ward 65, ill. Balotelli 10., 52., Pelé 20., Slavkovski 43., Litteri 88.,
SHEFFIELD FC: Holmshaw (Boulter 55); G.Smith (Wainman 76), P.Smith (Townsend 84), Colley (Harvey 44), Winters (Carney 73), Jones, Davey (Dolby 53), Powell (Ward 60), Holmes (Wilkins 63), Thorpe (Copnell 60), Roney (Ingall 53).
Edző: Dave McCarthy.
INTER (PRIMAVERA): Belec; Filippini (D'Angelo 86), Desenclos, Materazzi (Perissinotto 71), Fatic; Maaroufi (Papa 86), Hhrin (Schiavini 86), Pelé (Gerbo 71), Filkor; Slavkovski (Napoli 55), Balotelli (Litteri 55).
Edző: Vincenzo Esposito.

FILKOR ATTILA AZ EMIRATES KUPÁN


FILKOR GÓLJA A CHIEVO ELLEN (PRIMAVERA BAJNOKSÁG)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik