Adriano a lelátóról nézi az Inter meccseit, vagy eligazol végleg

Vágólapra másolva!
2007.08.27. 18:54
Címkék
A híresztelések ellenére Adriano, az Internazionale klasszis támadója nem szeretne kölcsönben játszani egy másik csapatnál a szombaton kezdődött szezonban. A brazil játékos vagy marad a milánói klubnál vagy végleg távozik – jelentette ki az ügynöke az olasz médiában.
Adrianónak valószínűleg nem sok babér terem már az Interben
Adrianónak valószínűleg nem sok babér terem már az Interben
Adrianónak valószínűleg nem sok babér terem már az Interben
Adrianónak valószínűleg nem sok babér terem már az Interben
A csatárnak egyre kevesebb esélye van a kezdőcsapatba kerülésre, hiszen a nyáron az Inter szerződtette Cagliari támadóját, David Suazót, ráadásul a brazil már az előző szezonban sem tündökölt a kék-feketéknél.

Adriano így jelenleg a gárda ötödik csatárának számít, hiszen a hétvégi Udinese elleni bajnoki nyitányon még a kispadon sem kapott helyet.

Korábban szó volt arról, hogy a brazil kiválóság visszatér a Parmához kölcsönbe, ahol pályafutása egy szakaszát töltötte, de érdeklődtek iránta angol klubok is, mint például az Arsenal, a Newcastle ás a Manchester City is.

De jelenleg úgy tűnik, hogy a támadó nem szeretne kölcsönbe szerződni, és inkább marad a San Siróban januárig, és akkor távozna Milánóból.

„Vagy az Inter keretéhez tartozik ebben a szezonban is, vagy végleg távozna a csapattól – nyilatkozta Gilmar Rinaldi, a játékos ügynöke. – Vasérnap éjszakába nyúló beszélgetést folytattunk a vezetőkkel, azért, hogy megbeszéljük ezeket a dolgokat. Egy dolog azonban biztos: mindkettőnket meglepett a kölcsönadás gondolata.”

Az Internazionale egyébként újabb játékost igazol a középpályás Pele személyében, aki másfél millió euróért kerülhet Portugáliából a Vitoria Guimares együttesétől Milánóba. A játékos hétfőn vesz részt a kötelező orvosi vizsgálatokon, és utána minden bizonnyal aláírja az ötéves szerződését a kék-feketékhez.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik