Mayweather-Pacman: infografikán a legfontosabb számok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.02. 09:53
Magyar idő szerint vasárnap hajnalban, az évszázad legjobban várt profi ökölvívó mérkőzésén csap össze Las Vegasban a váltósúly két királya, az amerikai Floyd Mayweather (47–0–0, 26) és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (57–5–2, 38). Tekintse meg a mérkőző felek legfontosabb statisztikáit a Nemzeti Sport infografikáján.  
NAGYOBB MÉRETÉRT KATTINTSON A KÉPRE! (NS-infografika)
NAGYOBB MÉRETÉRT KATTINTSON A KÉPRE! (NS-infografika)

 

TARTSON VELÜNK!
Las Vegasban május 2-án összecsap az elmúlt évtized két, súlycsoportoktól függetlenül legjobbnak tartott ökölvívója, a veretlen amerikai Floyd Mayweather (47–0–0, 26)és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (57–5–2, 38). A magyar idő szerint vasárnap hajnalban kezdődő gálát (Tv: Sport1) négy órától követheti nyomon élőben a Nemzeti Sport Online-on! A meccs tudósítása mellett figyelemmel kísérjük a közösségi oldalakat, azonnal beszámolunk a legfrissebb véleményekről, információkról, sőt olvasóink is pontozhatják a meneteket. Képek, videók, minden, ami Mayweather–Pacquiao – tartson velünk az évszázad mérkőzésén!
Eddigi írásainkat itt olvashatja, és a mérkőzésig folyamatosan jelentkezünk újabb beharangozókkal, kedvcsináló cikkekkel!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik