Találatok a NSO_Tv címkére

Találatok száma: 53

Videó: bravúr - több autogramot adott, mint ahány gólt kapott

2014-02-04 21:09:40

Gyakorlatilag telt ház előtt a magyar férfi vízilabda-válogatott 13–6 legyőzte az Egyesült Államokat a Császár-Komjádi uszodában. A szenzációsan védő Decker Attila a mérkőzés után egy perc alatt több autogramot osztott ki mint amennyi gólt kapott a 32 perc alatt. Bár a számszerű különbség nagy volt a két csapat között, Salamon Ferenc szerint az ellenfél kellemetlenül játszott. Decker hozzátette, voltak hibák, de ezzel a teljesítménnyel Benedek Tibor szövetségi kapitány is elégedett lehet.

videó férfi vízilabda-válogatott Salamon Ferenc NSO_Tv Decker Attila Benedek Tibor

Videó: inkább a védekezésről szólt Pintér telki edzőtábora

2014-01-08 14:43:11

Pintér Attila kétnapos telki edzőtábora elsősorban a védekezéssel kapcsolatos taktikai elemek gyakorlásáról szólt Futács Márkó szerint. A magyar labdarúgó-válogatott diósgyőri tagja hozzátette, olyan elemeket gyakoroltak, amelyeket mindegyik kerettagnak tudnia kell. Rudolf Gergely elmondta, mindent meg akar tenni, hogy a csapat hasznára legyen.

videó Rudolf Gergely Pintér Attila NSO_Tv Futács Márkó

Videó: Németh András munkáját is őrzi a brazil kézicsapat

2013-12-18 08:47:30

Latinos mozgáskultúra, európai védekezéssel és játékmegoldásokkal – Hajdu János így jellemezte a brazil válogatottat, amellyel a magyar csapat az elődöntőért mérkőzik meg szerda este a szerbiai női világbajnokságon. A mester hozzátette, a brazilok játéka Németh András munkáját is őrzi, mivel sok játékos szerepel az általa korábban edzett osztrák Hypóban. Szucsánszki Zita elmondta, vissza akarnak vágni a Provident-kupán elszenvedett vereségért, míg Bognár-Bódi Bernadett kiemelte, erősek a brazilok, mert majdnem minden nap együtt edzenek.

videó kézi-vb Szucsánszki Zita NSO_Tv Hajdu János Bognár-Bódi Bernadett

Lemondott - Épp itt volt az ideje, hogy Lelievre távozzon

2013-10-21 15:06:56

A labdarúgó NB I 11. fordulójában az Újpest–Győr mérkőzést követően lemondott a hazaiak pályaedzője, Marc Lelievre. Az NSO Tv állandó szakértőjét, Bognár Györgyöt arról kérdeztük, hogy találkozott-e már ilyen helyzettel, amikor a pályaedző mond le a tisztségéről.  

Újpest videó NSO_Tv Marc Lelievre Bognár György

Videó: Fradi-győzelem a rotációs rendszer jegyében

2013-10-16 21:31:42

Elek Gábor mindenkinek lehetőséget akart adni a Debrecen ellen a női kézilabda NB I 9. fordulójában lejátszott mérkőzésen, ezért is fordulhatott elő, hogy az elején még döcögött a Fradi-szekér. A második játékrészben aztán beindultak a zöld-fehérek, és végül magabiztos győzelmet arattak 37–26-ra.

videó Szamoránsky Piroska Sopronyi Anett NSO_Tv

Videó: olykor veszélyesebbek voltunk a Vidinél - Kanta

2013-09-02 00:00:32

Kanta József szerint a két bekapott gólon kívül az MTK egyenrangú ellenfele volt a Videotonnak a két csapat egymás elleni bajnokiján, sőt helyenként még talán jobban is játszottak. Nikolics Nemanja úgy véli, ezen az úton kell menniük a bajnoki cím megszerzése érdekében.

videó Videoton Nikolics Nemanja NSO_Tv Kanta József

Videó: Horváth Ferenc nem foglalkozik a bírókkal, de...

2013-08-31 20:25:58

Kalmár Zsolt, a Győri ETO labdarúgója szerint nagy lendületet adhat csapatának a Paks elleni győzelem. A szezonbeli első diadalát arató együttes szakvezetője, Pintér Attila kijelentette, örülni kell a 2–0-nak. A tréner hozzátette, hálás a szurkolóknak, hogy kitartanak a csapat mellett. Horváth Ferenc nem akart a játékvezetőkkel foglalkozni, de azért elhintett egy-két megjegyzést...

videó Pintér Attila Paks NSO_Tv Horváth Ferenc Győri ETO

Videó: „Moniz mintha még most is keresné játékosai posztját”

2013-08-09 16:26:40

A labdarúgó NB I 3. fordulójának slágermérkőzése a Győri ETO és a Ferencváros összecsapása. A Sport Tv riporterei, Takács Rita és Petur András szerint Ricardo Moniz mintha még most is keresné játékosai helyét, annyi a változtatás a Fradi kezdőcsapatában, míg Pintér Attila kevesebbet kísérletezik. Beharangozó a forduló elé.

Újpest videó focibajnokság Videoton Takács Rita Puskás Akadémia

Videó: a Kövesd a topcsapatok ellen is támadófutballt játszana

2013-07-20 13:53:58

Csupa pozitív hír érkezik mostanában a Mezőkövesd-Zsóry háza tájáról. A labdarúgó NB I-be idén feljutó újonc stabil lábakon áll, nem csúsznak a fizetések, a stadion készül, így a játékosok és Véber György vezetőedző minden energiájukkal a szakmára koncentrálhatnak. A tréner elmondta, már az első évben a kiesőzónától való távolmaradás a cél, de nem csak úgy „szárazon", hanem stílusos támadófutballal.

videó Véber György NSO_Tv NB I Mezőkövesd

Videó: információs harc az átigazolási piacon - kulisszatitkok

2013-06-07 20:03:02

A Nemzeti Sport Online kiemelten foglalkozik a labdarúgás átigazolási piacának történéseivel. A konkurenciával való harc miatt már nem elég, ha naprakészek vagyunk, szinte percről percre frissíteni kell az adatbázist. Az alábbiakban kollégánk segítségével bemutatjuk, hogy az NSO hogyan dolgozza fel az transzfervilág történéseit.

átigazolás videó NSO_Tv NSO

Videó: legjobb ötös - Pintér Attila örökké hálás nekik

2013-06-02 13:29:33

Legjobb ötös sorozatunk rendhagyó részében Pintér Attila nem labdarúgókról, hanem azokról a személyekről beszél, akik a legtöbbet jelentették számára edzői pályafutása során.

videó Pintér_Attila NSO_Tv Győri_ETO_FC

Videó: „Nem engedtem, hogy az öreg elverjen!”

2013-05-12 23:51:01

Nagyszerűen szerepelt a magyar kajak-kenu válogatott a szegedi világkupaversenyen vasárnap. Az aranyérmeken kívül több nagyszerű egyéni teljesytményeknek lehettünk tanúi. Dombvári Bence majdnem legyőzte az olimpiai bajnok Ken Wallace-t kajak egye 500-n, de a magyar versenyző elondta, az első helyre azért nem várta magát. Vasbányai Henrik meglepődött, Kiss Tamás elégedett, Csay Renáta kicsit csalódott volt. Az NSO Tv interjúi.

videó kajak-kenu Vasbányai Henrik NSO_Tv Kiss Tamás Dombvári Bence