Találatok a NL-playoff címkére

Találatok száma: 12

NL: lengyel játékvezető dirigál a bolgárok ellen – hivatalos

2020-10-05 20:23:47

A bolgár Duma című lap hétfő esti híre szerint a lengyel Szymon Marciniak lesz csütörtök este a Bulgária–Magyarország Eb-pótselejtező játékvezetője, s az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapján kedden délelőtt hivatalosan is megerősítette, hogy valóban a 39 éves bíró dirigál Szófiában.

játékvezető Szymon Marciniak NL-playoff Eb-pótselejtező

NL: Bulgáriában hamarosan kezdődik a jegyértékesítés a magyarok elleni meccsre

2020-10-02 08:25:53

A Bolgár Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján jelezte, hogy az UEFA döntése alapján lesznek nézők a magyar válogatott elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen, egyben Eb-pótselejtezőn.

magyar válogatott magyar válogatott UEFA Nemzetek Ligája NL-playoff Magyarország

UEFA: október 8-án játszunk Bulgáriával az NL-playoffban

2020-06-17 16:19:41

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szerdai sajtótájékoztatóján többek között azt is bejelentette, hogy a Nemzetek Ligája-rájátszás tavasszal elhalasztott mérkőzéseit októberben és novemberben pótolják be. Ennek értelmében Magyarország október 8-án csap össze Bulgáriával az A-liga elődöntőjében. Ha továbbjutunk, november 12-én küzdünk meg az Izland–Románia párharc győztesével a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon való részvételért.

magyar válogatott magyar válogatott UEFA Nemzetek Ligája NL-playoff Magyarország

UEFA: már most elutalják a válogatott játékosok utáni prémiumokat

2020-04-23 14:47:34

A koronavírus-járvány miatt az Európai Labdarúgó-szövetség úgy döntött, már most elutalja az égisze alá tartozó kluboknak a válogatottban szereplő játékosok után járó prémiumokat.

magyar válogatott magyar válogatott UEFA Nemzetek Ligája NL-playoff Magyarország

Válogatott: a bolgárok szerint novemberben pótolhatjuk a meccset

2020-04-06 10:35:17

Emil Kosztadinov, a Bolgár Labdarúgó-szövetség alelnöke szerint még az idén megrendezik a Bulgária–Magyarország Nemzetek Ligája-playoff-mérkőzést, amit a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani.

magyar válogatott magyar válogatott koronavírus Nemzetek Ligája NL-playoff Magyarország

Koronavírus: két lehetséges ok, amiért kitart a fehérorosz foci

2020-03-21 19:54:10

Sohasem volt még ekkora érdeklődés a fehérorosz labdarúgó-bajnokság iránt: sokan kíváncsian várják, hogy miközben szinte az egész világon megállt a futballélet a koronavírus-járvány miatt, vajon mikor hagyják abba a játékot az észak-kelet európai országban. Nos, szombaton nem tették meg: az első forduló harmadik játéknapján a Vityebszk 1–0-ra megverte a Gorodeját, az Iszlocs szintén 1–0-ra a Nemant.

koronavírus fehérorosz foci NL-playoff Fehéroroszország

Bulgária: a mieink ellen készülő válogatott kikapott Szófiában

2020-02-26 18:27:25

A mieink elleni Nemzetek Ligája-playoffmérkőzésre készülő bolgár labdarúgó-válogatott felkészülési meccsen 1–0-ra kikapott Fehéroroszországtól Szófiában.

magyar válogatott bolgár válogatott Nemzetek Ligája NL-playoff Magyarország Georgi Milanov

Bulgária: leendő NL-riválisunk Fehérvárról is hívott be játékost

2020-02-19 12:58:46

Még a másodosztályból is meghívott játékost a bolgár labdarúgó-válogatottba Georgi Dermendzsiev szövetségi kapitány. A bolgárok február 26-án Fehéroroszországot fogadják Szófiában, ezzel a mérkőzéssel készülnek fel a mieink elleni, egy hónappal későbbi Nemzetek Ligája-playoffcsatára.

magyar válogatott Nemzetek Ligája NL-playoff Magyarország Eb-pótselejtező Bulgária

Eb 2020: nem változott a szabály – ez lesz a sorsolás menete

2019-11-21 12:15:16

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) csütörtöki tájékoztatójából kiderül, pontosan mely kérdések dőlnek el a pénteki, 12 órakor kezdődő sorsoláson. Úgy tűnik, a magyar válogatott tényleg az A- vagy a C-ágra kerül, nem lesz módosítás.

magyar válogatott magyar válogatott UEFA Nemzetek Ligája NL-playoff Magyarország

Válogatott: maradt a playoff – íme, a lehetséges ellenfeleink!

2019-11-11 16:29:05

A kedd este Walesben elszenvedett 2–0-s vereséggel biztossá vált, hogy a magyar labdarúgó-válogatott a selejtezőben nem szerzett kvótát a részben budapesti rendezésű 2020-as Európa-bajnokságra. Marad a vigaszági szereplés, a jövő márciusi NL-pótselejtező, amelynek keretében két ellenfelet kell legyőzni a kijutáshoz. Az ellenfél- és helyszínsorsolás november 22-én, péntek délben lesz a svájci Nyonban – jelen állás szerint az első ellenfél az Izland, Bulgária, Izrael, Skócia négyesből kerül ki, és az ellene vívandó mérkőzés idegenben lesz. Fontos ugyanakkor megjegyezni: az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) valós esélyt kíván adni a döntőt rendező országok válogatottjainak a kijutásra, ezért – a playoff szereposztásának ismeretében – a pénteki sorsolás szabályrendszerét az utolsó pillanatban is módosíthatja.

magyar válogatott Románia Nemzetek Ligája Nemzetek Ligája NL-playoff Magyarország

Nemcsak Walesszel harcolunk az Eb-ért, hanem Romániával és Koszovóval is

2019-10-14 11:49:03

Az egyik csata valóságos lesz, a másik kettő virtuális. A magyar labdarúgó-válogatott az eddig megszerzett pontok (és csoportbeli második helyezése) alapján pillanatnyilag résztvevője lenne a 2020-as Európa-bajnokságnak, sőt mint magunk is kiszámoltuk, Wales idegenbeli legyőzése esetén bizonyosan ott is lesz a 24-es döntőben. De mi van, ha az eddig látottak alapján nem kis bravúrt igénylő walesi siker nem jön össze, és lecsúszunk a második helyről? Mutatkozik-e valós esély a tavalyi Nemzetek Ligája-szerepléssel összefüggő playoffra, felférhetünk-e a 16 csapatos vigaszágra? Itt érhet össze a küzdelmünk a románokéval és a koszovóiakéval.

magyar válogatott Románia Nemzetek Ligája Nemzetek Ligája NL-playoff Magyarország

A Nemzetek Ligája-playoff most éppen segítene Magyarországon

2019-09-10 09:19:22

A magyar labdarúgó-válogatott pillanatnyilag nincs továbbjutást jelentő helyen az Eb-selejtezős csoportjában, ha viszont a mai csoportállások szerint rendeznék meg a Nemzetek Ligája-playoffot, akkor ott lenne a négy Eb-kvótért zajló vigaszágon. Ez persze puszta elmélet, de hogy felkészülten futhassunk majd neki az Eb-pótselejtezőt helyettesítő meccsrendszernek, érdemes megint végigzongoráznunk, hogyan is van ez.

Nemzetek Ligája Nemzetek Ligája NL-playoff Eb-selejtező Eb-playoff Eb 2020