Találatok a MKSZ címkére

Találatok száma: 170

Kerékpár: újra Princzinger Péter a hazai szövetség elnöke

2021-05-27 18:32:04

A Magyar Kerékpáros-szövetség (MKSZ) csütörtöki budapesti tisztújító közgyűlésén Princzinger Pétert ellenjelölt nélkül, 80 igen és egy tartózkodás mellett ellenszavazat nélkül választották meg a szervezet elnökének – adta hírül az MTI.

Princzinger Péter Magyar Kerékpáros-szövetség MKSZ

Női kézi NB I: újabb pontokat vonnak le a Siófoktól

2021-05-27 15:20:08

Nerea Pena után Laura van der Heijden panaszának is helyt adott a Magyar Kézilabda-szövetség szakmai- és versenybizottsága, amely újabb két pont levonásával sújtja a Siófok női NB I-es csapatát.

női kézilabda NB I Siófok MKSZ Laura van der Heijden

Női kézi BL: „A szabályozásunk természetesen nem a gyermekek ellen irányul”

2021-05-20 13:26:30

Kedden megkezdődött a jegyárusítás a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére, a final fourra, amelyet május 29-30-án rendeznek meg Budapesten, a Papp László Sportarénában. A Győri Audi ETO mellett a francia Brest Bretagne, a norvég Vipers Kristiansand és az orosz CSZKA Moszkva vesz részt az eseményen. És végre mintegy négyezer néző, a biztonsági szempontok figyelembe vételével a szervezők ennyit tartanak reálisnak.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL final four Novák András MKSZ

Férfi kézi: diadal a horvátok ellen, megvan az Eurokupa

2021-05-01 15:54:32

A magyar válogatott Eurokupa-mérkőzésen, a 6. fordulóban négygólos győzelmet aratott Veszprémben Horvátország ellen. Mivel pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény számít, és hazai pályán mindkét csapat négy góllal nyert, az idegenbeli több gólt szerző Magyarország nyerte meg az Eurokupát.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda horvát férfi kézilabda férfi kézilabda Eurokupa MKSZ Horvátország

Magyarország megnyerte a kézilabda Eurokupát

2021-05-01 13:32:45

A magyar válogatott Eurokupa-mérkőzésen, a 6. fordulóban négygólos győzelmet aratott Veszprémben Horvátország ellen. Mivel pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény számít, és hazai pályán mindkét csapat négy góllal nyert, az idegenbeli több gólt szerző Magyarország nyerte meg az Eurokupát.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda horvát férfi kézilabda férfi kézilabda Eurokupa MKSZ Horvátország

Kézilabda: a férfiválogatott szombati meccse még zárt kapus

2021-04-30 15:38:56

A magyar férfi kézilabda-válogatott szombati mérkőzése még zárt kapus lesz, vagyis a horvátok elleni Eurokupa-összecsapást nézők nélkül rendezik meg Veszprémben.

női kézilabda Magyar Kupa női kézilabda Bajnokok Ligája final four magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda koronavírus MKSZ

Kézilabda: az MKSZ határozott szándéka újranyitni a kapukat

2021-04-27 16:34:51

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) közleményt adott ki a sportesemények látogatásáról, melyben a szervezet kifejezte, határozott szándéka, hogy újranyissa a kapukat, amint ez a lehetőség a 4 millió beoltott elérésével aktuálissá válik.

kézilabda koronavírus MKSZ

Női kézi BL: az MKSZ türelmet kér, még nem tudni, lehetnek-e nézők a final fouron

2021-04-23 19:06:58

A női kézilabdázás egyik legfontosabb eseménye minden esztendőben a Papp László Budapest Sportarénában rendezendő Bajnokok Ligája négyes döntő, amely idén május 29-én és 30-án lesz, a mezőnyben ott van a címvédő Győri Audi ETO KC együttese is, amely az elődöntőben a francia Bresttel találkozik, a másik ágon a norvég Vipers Kristiansand az orosz CSZKA Moszkvával csap össze. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy a magyar bajnok mögött ott állhat-e a tábor, és tud-e segíteni a legnehezebb pillanatokban.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four koronavírus MKSZ Győri Audi ETO KC

Kézilabda: Horváth Gabriella továbbra is az EHF vezetőségében

2021-04-23 15:10:53

Pénteken tartotta meg tisztújítását az Európai Kézilabda-szövetség (EHF). A magyar kézilabdázás számára nagy siker, hogy a végrehajtó bizottság, azaz a vezetőség tagja maradt Horváth Gabriella, az MKSZ főtitkára, akit egyben a strandkézilabda bizottság elnökévé is megválasztottak. Az európai szervezet elnöke további négy évre Michael Wiederer.

kézilabda Michael Wiederer MKSZ Horváth Gabriella EHF

Kézilabda: feljutás; érem az élvonalban – külhoni sikerek

2021-04-19 20:36:49

A közelmúltban több, a Magyar Kézilabda-szövetség Együtt növünk fel!-alapítványa által segített határon túli klub felnőttcsapata is nagy sikert ért el – írja a magyar szövetség hivatalos honlapja, az mksz.hu.

kézilabda Szejke MKSZ Dunaszerdahely Ada

Női kézi BL: a szervezők felkészültek a zárt kapus és a nézők előtti final fourra is

2021-04-09 15:03:51

Jelenleg arra készülnek, hogy a női kézilabda Bajnokok Ligájának május végén, Budapesten esedékes négyes döntőjét zárt kapuk mögött rendezik meg, de a hazai szövetség (MKSZ) operatív igazgatója, Novák András a Sport1 Mai helyzet című műsorában elmondta, arra is felkészültek, ha időközben engedélyezik a nézők belépését az eseményre.

női kézilabda női kézi BL Novák András MKSZ

Kézi: az MKSZ felfüggesztette az utánpótlás-bajnokságokat

2021-03-01 19:13:13

A Magyar Kézilabda-szövetség a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy koronavírus-járvány harmadik hulláma miatt valamennyi, az MKSZ szervezésében zajló utánpótlás-bajnokság küzdelmeit felfüggesztette 2021. március 2-15. között.

utánpótlás kézilabda MKSZ

MKSZ: a nőknél Bíró Blanka, a férfiaknál Bánhidi Bence az év játékosa

2021-02-18 15:43:29

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) Elnöksége megválasztotta a 2020-as esztendő legjobb kézilabdázóit – a nőknél Bíró Blanka, a férfiaknál pedig Bánhidi Bence lett az év játékosa Magyarországon.

kézilabda MKSZ Kerekes Lőrinc Csiki Renáta Bíró Blanka Bánhidi Bence

Kerékpár: jön az MKSZ ELIT10 programja

2021-02-16 19:05:28

Személyre szabott financiális, eszköz- és menedzsmenttámogatás, célzott képzések, életpályamodell – csak a legfontosabb kulcsszavak a Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ) újonnan életbe lépő, ELIT10 – Többet érdemelsz! névre hallgató programjáról.

sporttámogatás kerékpár MKSZ

Női kézi NB I: az MKSZ elismerte, hibáztak a játékvezetők a DVSC meccsén

2021-02-16 12:43:51

A Magyar Kézilabda-szövetség játékvezetői albizottságának elnöke szerint hibáztak a bírók a vasárnapi, DVSC–MTK női NB I-es mérkőzés hajrájában – számolt be róla a debreceni klub a hivatalos honlapján.

női kézilabda NB I kézilabda MTK kézilabda MKSZ DVSC kézilabda

Női kézi NB I: az ETO 10–0-val megkapta a Csaba elleni meccset

2020-11-28 11:46:20

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) versenybizottsága 10–0-s gólkülönbséggel a Győri Audi ETO KC javára ítélte a két pontot a Békéscsabával szemben elmaradt NB I-es mérkőzés ügyében.

női kézilabda NB I női kézilabda MKSZ Győri Audi ETO KC Békéscsaba kézilabda

Kézilabda: közleményt adott ki az MKSZ, folytatódnak a bajnokságok

2020-11-11 15:10:28

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint az országos bajnoki és kupasorozatok mellett a megyei bajnokságok küzdelmei is folytatódhatnak.

kézilabda Magyar Kézilabda-szövetség MKSZ

Kézi NB I: „A szövetség törekvése az, hogy a bajnokságok folytatódjanak”

2020-11-08 21:00:26

Gurics Attila, a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapatának menedzsere a duol.hu-nak adott nyilatkozatában beszélt a pénteki ligaülésen elhangzottakról, így többek között szót ejtett az elhalasztott meccsek pótlásáról, a bajnokság lebonyolításáról és a szponzori pénzekről is.

női kézilabda NB I női kézilabda férfi kézilabda NB I férfi kézilabda Magyar Kézilabda-szövetség MKSZ

Férfi kézi NB I: hat ceglédi koronavírusos, karanténban a csapat

2020-11-04 13:06:24

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Cegléd a hivatalos honlapján bejelentette, öt játékosának és a szakmai stáb egyik tagjának pozitív lett a koronavírustesztje, ezért a csapat karanténba vonult.

kézilabda koronavírus férfi kézilabda NB I MKSZ Cegléd kézilabda

Női kézi NB I: elmarad az Érd–Mosonmagyaróvár mérkőzés

2020-10-09 11:03:23

Az Érd női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján bejelentette, a szövetség elhalasztja a szombati, Mosonmagyaróvár elleni NB I-es bajnoki mérkőzést, mert a Pest megyei együttes tagjai karanténba kerültek.

Érd kézilabda női kézilabda NB I női kézi kézilabda koronavírus Mosonmagyaróvár kézilabda