Találatok a Michelisz Norbert címkére

Találatok száma: 762

WTCR: Michelisz keményen küzdött, de egy defekt véget vetett a futamának

2021-07-11 13:30:21

Rosszul végződött Michelisz Norbert számára a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének második futama. A Hyundai magyar pilótája defektet kapott az utolsó körben, s be sem tudta fejezni a viadalt. A győzelem a pole pozícióból induló Frédéric Vervisché lett, a dobogóra még Thed Björk és Gilles Magnus állhatott fel. Tassi a 15. helyen ért célba, amivel szerzett egy pontot.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Spanyolország Michelisz Norbert Gabriele Tarquini

WTCR: Tarquini győzött, Michelisz pontszerző az első versenyen

2021-07-11 11:22:53

Gabriele Tarquini aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének első futamán. A dobogóra még Mikel Azcona és Tom Coronel állhatott fel, Michelisz Norbert a kilenc pontot érő hetedik helyen zárta a nyitó viadalt. Boldizs Bence a 16., Tassi Attila a 18. pozícióban látta meg a kockás zászlót.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Spanyolország Michelisz Norbert Gabriele Tarquini

WTCR: Michelisz negyedik a spanyolországi időmérőn

2021-07-10 17:43:02

Frédéric Vervisch szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Thed Björk és Gilles Magnus érkezett, míg Michelisz Norbert a negyedik rajthelyet kaparintotta meg. A másik két magyar versenyző közül Boldizs Bence 18. lett, míg Tassi Attila mért kört sem tudott futni a Honda meghibásodása miatt.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: fölényben az Audi; Michelisz ötödik lett Spanyolországban

2021-07-10 13:43:44

A túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének első szabadedzésén még Tom Coronel, míg a  másodikon Nathanaël Berthon bizonyult a leggyorsabbnak. A mieink közül Michelisz Norbert az ötödik, Tassi Attila a tizennyolcadik, míg Boldizs Bence huszadik lett az utóbbi trénigen.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: Tassi először nyert; Michelisz dobogón Portugáliában!

2021-06-27 15:46:51

Tassi Attila aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének második futamán Estorilban. Mögötte Jean-Karl Vernay futott be, míg a dobogó harmadik fokára Michelisz Norbert állhatott fel. A másik magyar pilóta, Boldizs Bence tizenkilencedik lett.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: Ehrlacher nyert; Tassi hetedik, Micheliszt kiütötték Portugáliában

2021-06-27 12:50:18

Yann Ehrlacher aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének fordított rajtrácsos futamán. Mögötte Yvan Muller és Santiago Urrutia végzett, a mieink közül Tassi Attila hetedik, Boldizs Bence tizennyolcadik, míg Michelisz Norbert huszadik lett.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Honda

WTCR: Guerrieri a pole-ban; Tassi ötödik, Michelisz hatodik Estorilban

2021-06-26 15:31:21

Esteban Guerrieri bizonyult a leggyorsabbnak a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Tiago Monteiro, illetve Néstor Girolami következett, míg a mieink közül Tassi Attila ötödik, Michelisz Norbert hatodik, Boldizs Bence huszonkettedik lett.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Hyundai Boldizs Bence

WTCR: Urrutia és Björk kezdett az élen; Michelisz top 10-ben Portugáliában

2021-06-26 12:26:29

Az első szabadedzésen Santiago Urrutia, míg a másodikon Thed Björk bizonyult a leggyorsabbnak a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjén Estorilban. A mieink közül az előbbi tréningen Tassi Attila, míg az utóbbin Michelisz Norbert zárt a legjobban.

Zengő Motorsport WTCR Michelisz Norbert Hyundai Boldizs Bence

WTCR: felemás zárás a Nürburgringen – Tassi szárnyalt, Michelisz ütközött

2021-06-05 09:17:24

Tiago Monteiro és Jean-Karl Vernay aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) németországi versenyhétvégéjén. Michelisz Norbert az ötödikként látta meg a kockás zászlót az első viadalon, ám a második rajtját követően Mikel Azconával ütközött össze, így hamar véget ért számára a futam. Tassi Attila ezzel szemben az előkelő negyedik pozícióban zárta a hétvégét a Nürburgring Nordschleifén.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nürburgring Nordschleife Michelisz Norbert

WTCR: Girolamié a pole, Michelisz nyolcadik a „zöld pokolban”

2021-06-04 14:11:45

Néstor Girolami szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) 2021-es idényének nyitányán a Nürburgring Nordschleiflén. Mögötte Jean-Karl Vernay és Esteban Guerrieri következett, míg Michelisz Norbert a nyolcadik, Tassi Attila a tizenharmadik rajthelyet sajátította ki. A Zengő Motorsport pilótái közül Rob Huff zárt a legelőkelőbb helyen, a brit 18. lett, míg a harmadik magyar induló, Boldizs Bence a 21. pozícióban végzett.

WTCR Tassi Attila Nordschleife Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Michelisz harmadik, Tassi kilencedik a vizes Nordschleifén

2021-06-03 16:18:03

Az első szabadedzésen még a címvédő Yann Ehrlacher bizonyult a leggyorsabbnak a túraautó-világkupa (WTCR) 2021-es idényének nyitó hétvégéjén a Nordschleifén, estére azonban megérkezett az eső, és jócskán felborult a száraz pályán kialakult sorrend. Az élre Frédéric Vervisch állt Luca Engstler és Michelisz Norbert előtt, míg a többi magyar versenyző közül Tassi Attila a 9., a Zengő Motorsporttal induló Boldizs Bence a 21. lett a 19 órakor kezdődő gyakorláson.

Zengő Motorsport WTCR Nordschleife Michelisz Norbert Hyundai Boldizs Bence

WTCR: a „zöld pokolban" tér vissza a mezőny – kezdődik az új idény!

2021-06-03 12:41:26

A Nürburgring Nordschleifén indul a túraautó-világkupa (WTCR) 2021-es idénye. Idén három magyar versenyzőnek és egy magyar csapatnak drukkolhatunk nyolc versenyhétvége 16 futamán. Íme, a legfontosabb tudnivalók az idénynyitó előtt!

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nürburgring Nordschleife Michelisz Norbert

WTCR: Papíron jónak kell lennünk! – Michelisz Norbert

2021-06-01 17:37:47

A zöld pokolban, a 25 kilométeres Nürburgringen rajtol a túraautó-világkupa – a tavalyelőtti bajnok Michelisz Norbert kiélezett csatára számít az élmezőnyben, ő is szeretné ebből kivenni a részét.

WTCR Nürburgring Michelisz Norbert

WTCR: Michelisz Norbert a Hyundai kötelékében folytatja!

2021-04-12 10:09:01

Most érzi magát jó korban, most motivált, s mivel a csapat is elszántan küzd azért, hogy visszakerüljön a csúcsra, a megállapodás szempontjából a többi részletkérdés volt. A túraautó világkupa 2019-es magyar győztese éhes a sikerre!

WTCR Michelisz Norbert Hyundai

Fabio Capello nagyapja Kapelló Eduárd, a himesházi kovács

2021-01-12 17:16:52

A világhírű edző, Fabio Capello nagyszülei menekültként érkeztek a Baranya megyei Himesházára, ahol 1915-ben fiuk, Guerrino Péter József megszületett.

Michelisz Norbert Marco Rossi Himesháza Fabio Capello Az Év Sportolója Gála

Hamilton Schumacher nyomdokaiban, de jön az utánpótlás – 2020 az autósportban

2020-12-21 12:47:52

A koronavírus-járvány a többi sportág mellett természetesen az autósportot sem kímélte 2020-ban. Az összes sorozat idénykezdete hónapokat csúszott, ám a kellő óvintézkedések mellett végül jelentősebb probléma nélkül lebonyolíthatták a versenyeket. Bár a Formula–1-es szezon rövidebb lett, mint azt az utóbbi években megszokhattuk, izgalmakból nem volt hiány, amihez talán még a járvány is hozzájárult. A WTCR-ben viszont sajnos nem láthattunk magyar címvédést Michelisz Norbert révén. Íme, a 2020-as idény legfontosabb történései a Nemzeti Sport Online által kiemelt nemzetközi szériákban!

WTCR Mick Schumacher Michelisz Norbert Lewis Hamilton Formula–3 Formula–2

Gyorsasági autó: Michelisz Norbert megtalálta az utódját

2020-12-21 07:38:18

Michelisz Norbert az utódját kereste, és Báldi Gergő személyében meg is találta. A magyar világkupagyőztes küldetésének tekintette, hogy egy tehetséges szimulátorosnak lehetőséget adjon a valódi versenyzésre.

gyorsasági autó WTCR Michelisz Norbert Báldi Gergő

Autósport: lelkileg kimerítő év – interjú Michelisz Norberttel

2020-11-30 08:15:59

Tudja, hogy nem futhat mindig jól a szekér, mégis megviselte, hogy túraautós pályafutása során először az idén nem állhatott a dobogóra. Michelisz Norbert címvédőként mást várt, de már készül a következő szezonra.

WTCR Michelisz Norbert

WTCR: Urrutia nyert; Michelisz hetedik az idényzáró versenyen

2020-11-15 15:19:29

Santiago Urrutia nyert a túraautó-világkupa (WTCR) 2020-as idényének záró versenyén Spanyolországban. Mögötte Yann Ehrlacher és Jean-Karl Vernay zárt. A magyarok közül Michelisz hetedik, Tassi Attila csapatutasítás után tizenegyedik, Boldizs Bence tizenhetedik, míg Kismarty-Lechner Gábor tizenkilencedik lett.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Kismarty-Lechner Gábor Hyundai