Találatok a Michelisz Norbert címkére

Találatok száma: 886

Michelisz: Most kiegyensúlyozottabb voltam, mint az első bajnoki cím megszerzésekor

2023-11-19 19:52:03

Michelisz Norbert 2019 után másodszor is elhódította a legrangosabb túraautós sorozat bajnoki címét: vasárnap Makaóban a TCR World Tour királyává koronázták. Hosszú utat járt be, és még nincs vége!

TCR World Tour Michelisz Norbert

TCR World Tour: a 8. hely is elég volt Michelisz számára a bajnoki címhez

2023-11-18 19:34:30

Michelisz Norbert végső győzelmével ért véget a TCR World Tour 2023-as idénye. A makaói záró futamon Frédéric Vervisch aratott győzelmet Santiago Urrutia éás Yann Ehrlacher előtt, ám utóbbi pilóta nem hozott annyi pontot Micheliszen, hogy utolérje őt a pontversenyben. A magyar pilóta másik bajnoki riválisa, Rob Huff számára a rosszkor felnyíló motorházteteje okozta a vesztét.

TCR World Tour Michelisz Norbert Makaó

TCR World Tour: Michelisz nyert, és fontos lépést tett meg a bajnoki cím felé

2023-11-18 06:42:19

Michelisz Norbert aratott győzelmet a TCR World Tour utolsó versenyhétvégéjének első futamán Makaóban, amivel fontos lépést tett meg a bajnoki cím felé. Mögötte Néstor Girolami és Robb Huff szelte át a célvonalat, míg az első ötöst Mikel Azcona és Frédéric Vervisch tette teljessé. Yann Ehrlecher hatodikként futott be.

TCR World Tour Michelisz Norbert Hyundai

TCR World Tour: Michelisz pole-t szerzett, és visszaállt a bajnokság élére

2023-11-17 07:01:26

Michelisz Norbert szerezte meg a pole pozíciót a TCR World Tour makaói versenyhétvégéjének időmérőjén, aminek révén visszaállt a bajnokság élére. A Hyundai magyar versenyzőjét a csapattárs, Mikel Azcona követte, majd Yann Ehrlacher, Néstor Girolami és Rob Huff egészítette ki a top 5-öt.

TCR World Tour Michelisz Norbert Hyundai

TCR World Tour: Michelisz az élről várhatja a makaói időmérőt

2023-11-16 10:46:57

A bajnoki címre esélyes Michelisz Norbert remek formában kezdte a TCR World Tour záró hétvégéjét Makaóban. A Hyundai magyar versenyzője az első szabadedzésen a harmadik, míg a másodikon az első helyen végzett, így bizakodva készülhet a folytatásra.

TCR World Tour Michelisz Norbert Hyundai

TCR World Tour: győzelemmel és 5. hellyel zárt Michelisz Bathurstban

2023-11-12 06:57:25

Michelisz Norbert aratott győzelmet a TCR World Tour ausztráliai versenyhétvégéjének második futamán. A biztonsági autó mögött véget érő záró viadalon Yann Ehrlacher látta meg elsőként a kockás zászlót, míg Michelisz az 5. helyen végzett.

TCR World Tour Michelisz Norbert Ausztrália

TCR World Tour: Michelisz 10. Bathurstben; elvesztette a vezetést a bajnokságban

2023-11-11 08:04:11

Santiago Urrutia aratott győzelmet a TCR World Tour második ausztráliai versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte Néstor Girolami és Tony D'Alberto szelte át a célvonalat, míg Michelisz Norbert a tizedik helyen zárt. Noha a Hyundai magyar pilótája a harmadik pozícióba esett vissza a bajnoki tabellán, a második versenyt ő várhatja az élről, így remek esélye nyílhat a visszavágásra.

TCR World Tour Santiago Urrutia Michelisz Norbert Hyundai

TCR World Tour: Michelisz 2. lett, és maradt a bajnoki tabella élén

2023-11-04 10:39:36

Rob Huff nyerte meg a TCR World Tour ausztráliai versenyhétvégéjének harmadik futamát. A brit mögött Michelisz Norbert zárta a villanyfényes viadalt, a dobogóra még William Brown állhatott fel. Újabb szép eredményének köszönhetően Michelisz a bajnoki tabella éléről várhatja az utolsó előtti fordulót.

TCR World Tour Sydney Michelisz Norbert

TCR World Tour: Michelisz 4. lett, és újabb lépést tett a bajnoki cím felé

2023-11-04 07:02:40

Akárcsak a nyitó viadalon, a TCR World Tour ausztráliai versenyhétvégéjének második versenyén is William Brown aratott győzelmet. A hazai pilóta mögött Rob Huff és Frédéric Vervisch zárt, Michelisz Norbert a negyedik helyen végzett, aminek köszönhetően továbbra is a bajnoki tabella élén áll.

TCR World Tour Sydney Michelisz Norbert

TCR World Tour: Michelisz nyolcadik a piros zászlót is hozó 1. versenyen

2023-11-03 11:55:33

William Brown aratott győzelmet a TCR World Tour ausztráliai versenyhétvégéjének első futamán. A hazai versenyző mellett Mikel Azcona és Ma Csing-hua állhatott fel a dobogóra, míg Michelisz Norbert a nyolcadik helyen zárt.

TCR World Tour Michelisz Norbert Hyundai

TCR World Tour: Michelisz nyolcadik az ausztráliai időmérőn

2023-11-03 08:48:53

A hazai versenyző Ben Bargwanna szerezte meg a pole pozíciót a TCR World Tour ausztráliai versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte a honfitárs, William Brown, illetve Mikel Azcona zárt, míg Michelisz Norbert a nyolcadik helyet foglalta el. 

TCR World Tour Michelisz Norbert Hyundai

Rali Eb: rendkívüli izgalmakat ígér az Eb magyarországi záró futama

2023-10-05 18:37:45

Európa legjobb raliversenyzői Nyíregyháza környékén adnak randevút egymásnak a hétvégén, ott, illetve a Zempléni-hegységben tartják az Európa-bajnokság idei záró futamát, amely rendkívüli izgalmakat ígér.

rali Vincze Ferenc Nyíregyháza Michelisz Norbert Csomós Miklós

Sportrádió: Átkattan valami az ember fejében, amikor sisak van rajta – Michelisz

2023-10-04 19:16:11

November 19-én ismét felérhet a csúcsra a WTCR 2023-as idényében Michelisz Norbert – három futammal a vége előtt vezet a pontversenyben –, ráadásul azon a makaói pályán, ahol legelső győzelmét aratta 2010-ben. Pécs környéki kis srácként, hét-nyolc évesen fertőzte meg a rali, és amikor tavaly Thierry Neuville-lel ment Zolderben együtt egy promóciós eseményen, akkor tudatosult benne, ki kell ezt próbálnia. Ez a pillanat pedig most jön el, amikor ezen a hétvégén rajthoz áll a nyíregyházi Rally Hungary Eb-futamán. A Sportrádióban Suba Kata vendége volt Michelisz Norbert.

rali WTCR Sportrádió Rally Hungary Michelisz Norbert

Rali Eb: Michelisz Norbert is autóba ül a hazai futamon!

2023-09-20 21:04:49

Michelisz Norbert profilt vált – legalábbis egy hétvége erejéig. A túraautó-világkupa magyar győztese rajthoz áll a rali Európa-bajnokság hazai futamán, az október 6-8. között, Nyíregyháza központtal tartandó Rally Hungaryn. Megkérdeztük, versenyzett-e már fák között vagy sötétben. A válasz mindkettőre az, hogy ez lesz az első alkalom…

rali Eb rali Michelisz Norbert

TCR World Tour: hazai diadal Argentínában; Michelisz negyedik a 2. futamon

2023-08-27 17:57:03

Néstor Girolami aratott győzelmet a TCR World Tour argentínai versenyhétvégéjének második futamán. Mögötte Ma Csing-hua és Rob Huff látta meg a kockás zászlót, míg az első ötöst Michelisz Norbert és Santiago Urrutia egészítette ki.

TCR World Tour Néstor Girolami Michelisz Norbert Hyundai

TCR World Tour: kettős Hyundai-győzelem; Michelisz második Argentínában

2023-08-26 21:22:13

Mikel Azcona aratott győzelmet a TCR World Tour argentínai versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte a csapattárs, Michelisz Norbert látta meg a kockás zászlót, Rob Huff lett a harmadik.

TCR World Tour Mikel Azcona Michelisz Norbert

TCR World Tour: Ehrlacher a pole-ban; Michelisz második az argentínai időmérőn

2023-08-26 16:31:19

Yann Ehrlacher szerezte meg a pole pozíciót a TCR World Tour argentínai versenyhétvégéjének az időmérőjén. Mögötte Michelisz Norbert és Mikel Azcona érkezett, míg az első ötöst Rob Huff és Santiago Urrutia egészítette ki.

TCR World Tour Michelisz Norbert Hyundai

TCR World Tour: Ma nyert; Michelisz nyolcadik a második versenyen

2023-08-20 18:47:13

Ma Csing-hua szerezte meg a győzelmet a TCR World Tour uruguayi versenyhétvégéjének második futamán. Mellette Mikel Azcona és Yann Ehrlacher állhatott fel a dobogóra, míg az első ötöst Rob Huff és Frédéric Vervisch egészítette ki. Michelisz Norbert a nyolcadik pozícióban zárt.

TCR World Tour Michelisz Norbert Hyundai

TCR World Tour: hazai siker Uruguayban, Michelisz ötödik az első versenyen

2023-08-20 14:46:19

Santiago Urrutia aratott győzelmet a TCR World Tour uruguayi versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte Thed Björk és Frédéric Vervisch szelte át a célvonalat, míg az első ötöst Néstor Girolami és Michelisz Norbert tette teljessé.

TCR World Tour Santiago Urrutia Michelisz Norbert Hyundai

TCR World Tour: hazai pole Uruguayban; Michelisz a 2. sorban

2023-08-20 10:39:45

Santiago Urrutia nyerte meg a TCR World Tour uruguayi versenyhétvégéjének időmérőjét. A hazai pályán versenyző pilóta mellől Thed Björk, míg a harmadik pozícióból Néstor Girolami várhatja a piros lámpák kialvását az első futamon, amelynek Michelisz Norbert a negyedik helyről vághat neki.

Uruguay TCR World Tour Santiago Urrutia Michelisz Norbert