Találatok a KTM címkére

Találatok száma: 7

MotoGP: Pol Espargaró sok panaszra számít a pálya miatt Misanóban

2020-09-11 11:09:48

A teljes mezőny nagy várakozásokkal tekintett az újraaszfaltozott misanói Marco Simoncelli-pályára, de a KTM-es szerint lesznek majd meglepetések az első edzésnap után, Pol Espargaró szerint a mezőnynek fogalma sincs, hogy mi vár rájuk.

Pol Espargaró MotoGP KTM Jorge Lorenzo

MotoGP: megvan a KTM első királykategóriás pole-ja

2020-08-22 15:54:23

A MotoGP szoros és izgalmas időmérő edzésén öt századmásodperc választotta el egymástól az első hármat az ausztriai Red Bull Ringen. Pol Espargaró maga sem gondolta, hogy az egykörös tempója versenyképes lehet, mégis megszerezte saját és a KTM első rajtelsőségét a királykategóriában. A harmadik helyezett azonban nem startolhat majd az első sorból.

Red Bull Ring Pol Espargaró MotoGP KTM Johann Zarco

MotoGP: mindenki a KTM titkát keresi

2020-08-14 10:21:26

A KTM és Brad Binder múlt vasárnapi győzelme óta mindenki az osztrák gyár titkát keresi. Van, aki szerint a gumiban, a motorerőben vagy éppen az elektronikában rejlik a siker kulcsa, de a sok tesztlehetőség is a listán szerepel. A pilótákat csak másodikként említik, amiről Pol Espargarónak meg is van a véleménye.

gyorsaságimotoros-vb MotoGP KTM

MotoGP: újabb őrületes verseny után megvan az első KTM-siker!

2020-08-09 15:58:10

De milyen győzelem! És milyen verseny után! És kitől? Nem, nem Pol Espargarótól, hanem az újonc Brad Bindertől, akinek tegnap délután még csak az volt a célja, hogy végre úgy menjen végig a versenyen, hogy ne látogassa meg a kavicságyat. Ez elég jól sikerült neki a gyorsasági motorosok Cseh Nagydíján.

gyorsaságimotoros-vb MotoGP KTM Brad Binder

MotoGP: Danilo Petrucci KTM motoron folytatja – hivatalos

2020-06-25 18:48:10

Pol Espargaró közeledése a HRC-hez új helyzet elé állította az osztrák gyárat, hiszen találniuk kellett valakit a tapasztalt spanyol helyére. Danilo Petrucci neve hamar felkerült az esélyesek listájára, olyannyira, hogy az olasz és menedzsere múlt hét szerdán Ausztriába látogatott. A mai napon bejelentették, hogy Petrux valóban a KTM-nél folytatja, azonban annak szatellit alakulatában, a Tech3-nál.

motorsport Tech3 MotoGP KTM Danilo Petrucci

MotoGP: a KTM elbocsátotta Zarcót, finn versenyző pótolja

2019-09-17 17:57:31

A MotoGP-ben szereplő KTM azonnali hatállyal elbocsátotta Johann Zarcót, akit a finn Mika Kallio pótol az idény hátralévő hat versenyén.

MotoGP Mika Kallio KTM Johann Zarco

Nagyszerűen hajrázott a KTM: Aojama az első, Källio a második

2007-10-24 00:00:10

A KTM-es Aojama Hirosi nyerte második időmérő edzést a gyorsasági motoros világbajnokság utolsó előtti futamán, a Malajziai Nagydíjon. A japán versenyző mögött csapattársa, Mika Källio végzett, míg a világbajnoki pontversenyben vezető Jorge Lorenzo a harmadik lett. Tóth Imre a huszonnegyedik helyről rajtolhat a holnapi futamon.

Malajziai Nagydíj KTM