Találatok a FARE címkére

Találatok száma: 9

Serie A: antirasszista kampány majmos plakátokkal – ebből megint botrány lesz

2019-12-17 09:56:33

Azok után, hogy nemrég óriási port kavart a Corriere dello Sport címlapja – amelyen a Black Friday felirat mellett az Inter és a Roma egy-egy játékosa, Romelu Lukaku és Chris Smalling volt a főszereplő –, hétfőn az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A antirasszista kampányt hirdetett, melyet majmokat ábrázoló plakátokkal népszerűsítenek.

Serie A Olaszország FARE

El: a rasszizmus ellen küzdő szervezet gratulált a Fradinak

2018-07-17 14:46:37

A FARE (Football Against Racism in Europe – Futball a Rasszizmus Ellen Európában) szervezet kedden Twitter-üzenetben gratulált a Ferencváros labdarúgócsapatának a Maccabi Tel-Aviv elleni múlt heti Európa-liga-selejtező (1–1) példás lebonyolításáért.

rasszizmus Maccabi Tel-Aviv Fradi FTC FARE El-selejtező

Válogatott: „Ha csak egyszer is meghallják a cigányozást a másodfokún...”

2015-09-21 08:06:08

Ismét a stadionbezárásról: a sportjoggal is foglalkozó dr. Gerő Tamás a magyar–román Eb-selejtezőt a helyszínen megtekintő szurkolóként nem számított az UEFA súlyos büntetésére, de jogászként nem érzi alaptalannak a döntést – derült ki a Digi Sport „Reggeli Start” című műsorának adott interjúból.

magyar-román magyar-feröeri magyar válogatott büntetés UEFA MLSZ

Válogatott: A felelősök azok, akik cigányozni járnak a meccsekre – FARE-reakció

2015-09-17 16:04:08

Beszámoltunk róla, hogy az UEFA döntése értelmében a Magyarország–Románia Eb-selejtezőn történt szurkolói bekiabálások miatt zárt kapuk mögött kell megrendezni október 8-án 20.45-től a Magyarország–Feröer selejtezőt. A rasszista bekiabálásokat a FARE (Football Against Racism in Europe – Futball a Rasszizmus Ellen Európában) szervezet képviselői rögzítették, a videók nyilvánosságra is kerültek. A FARE Hungary a Facebook-oldalán kommentálta a történéseket, az írást az alábbiakban változtatás nélkül közöljük. 

zárt kapus zárt kapu magyar válogatott stadionbezárás magyar-román magyar-feröeri

Válogatott: zárt kapus meccs? Így fellebbez és érvel az MLSZ

2015-09-17 14:20:32

Csütörtökön a Magyar Labdarúgó-szövetség közleményben tudatta, hogy az UEFA határozata alapján zárt kapuk mögött kell megrendezni október 8-án a Magyarország-Feröer Eb-selejtező mérkőzést. Az MLSZ aránytalannak tartja az UEFA határozatát és fellebbez a döntés ellen. Alább az elküldött fellebbezésben részletezett indoklás olvasható.

zárt kapu magyar-román magyar-feröeri fellebbezés UEFA MLSZ

Kik jelentették a magyar szurkolókat, és hogyan dolgoznak?

2015-09-17 13:16:47

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) zárt kapus szankciót alkalmazott az MLSZ ellen: a Magyarország–Románia Eb-selejtezőn tapasztalt szurkolói bekiabálások miatt üres lelátók előtt kell megrendezni október 8-án 20.45-től a Magyarország–Feröer kvalifikációs mérkőzést. A románok az Üllői úti és a Görögország elleni mérkőzésen tapasztaltak miatt szintén zárt kapus büntetést kaptak. A rasszista bekiabálásokat a FARE (Football Against Racism in Europe – Futball a Rasszizmus Ellen Európában) szervezet képviselői rögzítették, a videók nyilvánosságra is kerültek. De hogyan dolgoznak a FARE megfigyelői? A szervezet dokumentumai elmagyarázzák.

zárt kapus magyar válogatott stadionbezárás magyar-román magyar-feröeri foci Eb 2016

Válogatott: „Az MLSZ most kicsit újpestinek érezheti magát”

2015-09-17 13:17:39

Mint arról beszámoltunk, az Európai Labdarúgó-szövetség döntése értelmében zárt kapuk mögött rendezik az október 8-i Magyarország–Feröer Európa-bajnoki selejtezőt. Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere a közösségi oldalán máris reagált az UEFA döntésére.

zárt kapus magyar válogatott stadionbezárás magyar-román magyar-feröeri foci Eb 2016

Válogatott: zárt kapus lesz a magyar–feröeri selejtező!

2015-09-17 12:14:55

Az UEFA bejelentette, hogy a Magyarország–Románia Eb-selejtezőn történt szurkolói bekiabálások miatt zárt kapuk mögött kell megrendezni október 8-án 20.45-től a Magyarország–Feröer selejtezőt. A román válogatott ugyancsak zárt kapuk mögött kell, hogy játssza a Finnország elleni kvalifikációs mérkőzést.

zárt kapus magyar válogatott stadionbezárás magyar-román magyar-feröeri foci Eb 2016

UEFA: rasszizmusért jelentették az ETO és a Honvéd szurkolóit

2013-08-13 14:10:39

A Futball A Rasszizmus Ellen Európában (FARE) csoport csapatok sorát, köztük a Győri ETO-t és a Bp. Honvédot is jelentette az Európai Labdarúgó-szövetségnek (UEFA) antiszemita és rasszista megnyilvánulások miatt.

rasszizmus FARE El-selejtező BL-selejtező