Találatok a cheerleader címkére

Találatok száma: 58

Mi az, hogy cheerleading? – magyar nyelvű könyv a sportág hazai fejlődéséért

2022-06-16 09:22:31

A könyv elkészítésekor két cél lebegett a készítők szeme előtt: megismertetni és megértetni a cheerleadinget a sportvilág szereplőivel és az érdeklődő olvasókkal, ezen felül egy magyar nyelvű, gyakorlati tudást nyújtó szakmai anyagot adni a hazai szakemberek kezébe.

sportkönyvtár cheerleader Képes Sport

Cheerleading: ez már nem csak a gyönyörű lányok tánca – videó

2022-03-08 18:03:40

Így lehetsz igazi cheerleader – ez a címe az első magyar nyelvű szakmai könyvnek, amely a cheerleadinget mutatja be úgy a laikusok, mint a szakemberek számára. A könyvbemutatón ott járt az NSO Tv stábja is, beszélgettünk is az egyik társszerzővel, Kovácsik Ritával, aki a BEAC cheerleader-szakosztályának a vezetője. Kezdésnek elárulta nekünk: mi a hasonlóság a labdarúgás és a cheerleading között?

videó cheerleader NSO Tv

Versenysport: a footgolf, a padel és a cheerleading is az NVESZ-ben

2021-05-25 18:21:56

A footgolf, a padel és a cheerleading hazai sportági szövetségét is felvette tagszervezetei közé a Nemzeti Versenysportszövetség (NVESZ), amely kedden tartotta idei közgyűlését.

padel footgolf cheerleader

Super Bowl: Chiefs vagy 49ers? Itt a cheerleaderek csatája!

2020-01-30 18:54:44

Ahogy azt eddig minden évben tettük, most sem megyünk el szó nélkül a Super Bowl cheerleaderei mellett. Íme, a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers szurkolólányai! A főszereplők ugyan nem ők, az azonban biztos, hogy nem kerüli el őket a reflektorfény!

cheerleader amerikai futball San Francisco 49ers NFL Kansas City Chiefs 54. Super Bowl

Videó: Gronkowski beállt a Lakers cheerleaderei közé

2019-11-20 19:41:00

Teljesen megszokott az amerikai sportligákban, hogy a meccsek szüneteiben különböző műsorokkal szórakoztatják a közönséget. Nincs ez másképp az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakersnél sem, ám a kaliforniai csapatnál most különleges sztárparádéval készültek: a cheerleaderek táncába beszállt a New England Patriots nemrég visszavonuló klasszisa, Rob Gronkowski, valamint a teniszező Venus Williams és a színész-humorista James Corden is.

cheerleader Rob Gronkowski New England Patriots NFL NBA Los Angeles Lakers

Csupasport: nem csak a gyönyörű lányok sportja

2019-11-01 16:25:55

Egyre népszerűbb Magyarországon a cheerleading, ami ma már sokkal több, mint a pomponlányos szurkolás a pálya szélén.

cheerleader Csupasport

NFL: először lesznek férfi cheerleaderek a Super Bowlon

2019-01-31 08:42:55

Magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradóra, éjjel fél egykor Atlantában kezdődik az 53. Super Bowl. A főszereplők természetesen a Los Angeles Rams és a New England Patriots játékosai, ám vessünk egy pillantást idén is a döntőben érdekelt két csapat cheerleadereire, ami már csak azért is érdekes, mert most először lesznek férfi cheerleaderek egy Super Bowlon.

cheerleader amerikai futball Super Bowl New England Patriots NFL Los Angeles Rams

NFL: jönnek a férfi cheerleaderek – a liga történetében először!

2018-03-28 17:29:34

Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) történetében először a Los Angeles Rams cheerleaderei között kap szerepet férfi táncos, méghozzá egyből kettő is.

cheerleader NFL Los Angeles Rams

MU: csendes az Old Trafford? Így változtatnának rajta

2018-03-21 18:33:01

José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere február elején „csendes stadionnak” nevezte az Old Traffordot. A BBC beszámolója szerint a „vörös ördögök” szurkolói és vezetői többek között emiatt is javítanának a hangulaton, ötletekben pedig nincs hiány.

cheerleader angol labdarúgás Premier League Old Trafford Manchester United José Mourinho

Az észak-koreai szépségek kimentek a tengerpartra – fotók!

2018-02-13 15:40:39

Elképesztő médiafelhajtást generált a pjongcsangi téli olimpián, hogy a 229 fős hivatalos észak-koreai szurkolótábor – azaz a Szépségek Serege – kilátogatott a tengerpartra. A sétát a nyomasztó médiaérdeklődés miatt kellett „rövidre zárni.” A turisták már szerencsésebbek voltak, ők ugyanis kaptak egy rövid előadást az Odzsukhon háznál (Dél-Korea egyik legrégibb hagyományos épületénél) az északi cheerleaderektől. Az észak-koreai, szigorúan válogatott és szigorúan felügyelt szurkolókról itt olvashatnak bővebben!

észak-koreai cheerleaderek Észak-Korea téli olimpia galéria fotók cheerleader

Téli olimpia: szépséghadsereg támogatja az észak-koreai csapatot

2018-02-13 13:00:19

Az észak-koreai sportolók pjongcsangi szereplését nem kíséri akkora visszhang, mint a velük érkező szurkolókét, a mosolygó és éneklő cheerleaderek látványa egyszerre látványos és hátborzongató.

Észak-Korea téli olimpia cheerleader PyeongChang Pjongcsang 2018 Pjongcsang

Super Bowl: Pats-cheerleadernek állt az olimpiai érmes koris

2018-01-31 18:15:44

Nancy Kerrigan csatlakozott a New England Patriots szurkolólányaihoz, és korizni tanította őket egy kicsit.

cheerleader Super Bowl 2018 Super Bowl Philadelphia Eagles New England Patriots Nancy Kerrigan

Ők is főszereplők, íme, az 52. Super Bowl cheerleaderei!

2018-01-30 14:50:18

Magyar idő szerint hétfő éjjel fél egykor rendezik meg az NFL nagydöntőjét, az 52. Super Bowlt. Az eseményen természetesen ott lesznek a New England Patriots és a Philadelphia Eagles szurkolólányai is. Íme, néhány érdekesség a cheerleaderekről!

cheerleader Philadelphia Eagles New England Patriots NFL 52. Super Bowl

Videó: óriási balhé lett a cheerleaderek edzéséből

2017-08-24 20:35:43

Hivatalos nyomozás indult Denverben, az Egyesült Államokban, miután kiszivárgott egy videó az iskolai szurkolólányok edzéséről. A videó egyesek számára felkavaró lehet.

videó szurkolólány cheerleader Egyesült Államok Denver

Videó: ilyen egy cheerleader életének legfájdalmasabb fél perce

2017-02-10 10:09:30

Élete legkellemetlenebb és legfájdalmasabb másodperceit élte át az amerikai UCLA egyetem kosárcsapatának cheerleadere az Oregon elleni meccsen, ráadásul a kamerák előtt. Nem elég ugyanis, hogy szegény leesett a piramisból, amikor megjött a segítség, egy szatyor okozott neki újabb fájdalmakat…

videó kosárlabda cheerleader UCLA Oregon NCAA

Szebbnél szebb lányok, íme, az 51. Super Bowl cheerleaderei

2017-02-01 12:20:07

Magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradó éjjel eljön a 2016-os NFL-szezon nagy napja, az 51. Super Bowl, amelyben az Atlanta Falcons és a New England Patriots ugrik egymásnak. Miközben a két csapat a Vince Lombardi-trófeáért harcol, a pálya szélén is lesz egy csata, méghozzá a cheerleadereké.

szurkolólány cheerleader amerikaifutball New England Patriots NFL Atlanta Falcons

NOB: két sportág ideiglenes olimpiai elismerést kapott

2016-12-14 16:56:26

Két sportág, a cheerleading és a thai boksz is ideiglenes olimpiai sportági elismerést kapott a Nemzetközi Olimpiai Bizottságtól. A döntés sokat lendíthet a sportágak itthoni fejlődésén is.

thai boksz olimpia cheerleader NOB

Videó: amikor rájössz, Mexikóba kellene menni baseballmeccsre

2016-12-10 14:30:52

Csak annyit mondunk, Mexikóban járunk egy baseballmeccsen, s a hölgy egy átlagos cheerleader. Beszéljen helyettünk inkább a videó!

videó cheerleader baseball Mexikó

Videó: a szexi cheerleaderek taroltak az új őrülettel

2016-11-10 15:28:37

Naponta újabb videók kerülnek fel a közösségi oldalakra a világon egyre népszerűbbé váló „Mannequin Challenge” nevű új őrület keretén belül, amelynek lényege, hogy egy adott jelenetet úgy kell felvenni, hogy közben senki sem mozdulhat meg. Az eddigi legszexibb videót a Miami Dolphins amerikaifutball-csapatának szurkolólányai készítették.

cheerleader amerikaifutball NFL Miami Dolphins Mannequin Challenge