Találatok a brexit címkére

Találatok száma: 11

PL: Mi lesz jobb a Brexit után? – Klopp aggódik az angol fociért

2020-12-05 10:34:08

Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy a Brexit miatt változik a játékosok szerződtetésének szabályozása, ami kedvezőtlen hatással lesz az angol futballra.

Premier League Liverpool Jürgen Klopp Brexit

Brexit, koronavírus, Ferencváros – nyilatkozatok

2020-10-08 12:18:26

Válogatás 2020 eddigi nyilatkozataiból – a brexittel kezdődött az év, majd a legtöbb interjú természetesen a koronavírusról szól, a vége meg persze a Ferencváros BL-szerepléséé, de azért van sok más téma is.

video nyilatkozatok koronavírus blog Tokió 2020 Szabados Gábor

Labdarúgás: korrupció; őrült, beteg ötletek; pénzügyileg apró tényező

2020-03-26 14:00:49

Február 28-án a budapesti Corvinus Egyetemen tartott előadást a dán Klaus Nielsen, a francia Wladimir Andreff és az amerikai Stefan Szymanski a világhírű magyar közgazdász, Kornai János puha költségvetés nevű elméletének a labdarúgásban való megjelenéséről, illetve szerepéről. Az előadások után Stefan Szymanski külön is interjút adott az Origónak, beszélt a FIFA pénzügyi fair play szabályának versenytorzító hatásáról, az európai topligákról és a kínai lehetőségekről, illetve arról is, hogy lehet-e még a világ labdarúgásában újra tényező Magyarország.

válogatott sportgazdaság magyar válogatott közgazdaság Stefan Szymanski Real Madrid

PL: a Brexit bevezetése a legnagyobb sztárokkal is kibabrálhat

2020-01-17 09:34:14

Izgalmas kérdés, milyen hatással lesz a Brexit az angol futballra, néhányan előrelépést remélnek tőle, sokak szerint viszont jelentősen gyengül majd a Premier League vonzereje.

angol foci Premier League Egyesült Királyság Brexit Anglia

Real: Azt sem tudom, ki a miniszterelnök, a golfot követem… – Bale

2019-10-29 17:35:40

Gareth Bale-t, a Real Madrid futballistáját az angol The Telegraph próbálta kérdezni a napokban az angol politikai helyzetről, valamint egyéb témákról, ám a walesi elég egyértelművé tette, nem foglalkozik a golfon kívül szinte semmivel, és ahogy ő mondja, a „saját kis buborékában él”.

politika golf Real Madrid Gareth Bale Egyesült Királyság Brexit

Nagy-Britannia: október végétől CR és Messi sem léphet be a királyságba?

2019-10-09 15:31:57

Ha Nagy-Britannia október 31-én kilép az Európai Unióból, s addig nem születne megállapodás a tárgyalások során, akkor többek között Lionel Messi és Cristiano Ronaldo sem léphetne be a szigetországba az említett dátum után – írja az As.

brexit Nagy-Britannia Lionel Messi Cristiano Ronaldo Anglia

PL: nagy változást tervez a szövetség a Brexit miatt

2018-11-13 11:00:23

A The Times brit napilap információi szerint az angol Labdarúgó-szövetség (FA) a Brexitre való reagálásként a jelenlegi 17 helyett 12-re csökkentené a keretbe nevezhető légiósok számát a Premier League-kluboknál.

angol foci angol bajnokság Premier League Brexit

MU: attól tartanak, hátrányba kerülnek az átigazolási piacon

2017-06-01 10:01:58

A Manchester United labdarúgóklubnál attól tartanak, hogy Nagy-Britannia uniós távozása, a Brexit után hátrányba kerülnek nemzetközi riválisaikkal szemben az átigazolási piacon.

nemzetközi átigazolás angol átigazolás Manchester United Brexit

Eb 2016: miért angolok az Eb-n, de britek az olimpián? Itt a válasz!

2016-06-29 21:07:17

„Kiléptek az angolok az unióból!” „Kiestek a britek az Eb-ről!” Nem egy-két embertől lehetett hallani, kommentek között olvasni az utóbbi napokban ezeket a mondatokat, pedig mind a két állítás helytelen. A sportvilágban egyébként is zavart okoz a fejekben, hogy az olimpián egy zászló alatt indulnak a britek, a labdarúgásban viszont három külön válogatottjuk is képviseltette magát – sőt, az egyik még jelenleg is áll! – a mostani Eb-n.

Észak-Írország foci Eb 2016 Wales Skócia Rio 2016 Nagy-Britannia

PL: Brexit? Most mi lesz? Az exarsenalos kérdezett, lángra kapott a Twitter

2016-06-25 18:31:25

A pályafutása során az Arsenalban és a Liverpoolban is futballozó Jermaine Pennant beszállt azok közé a labdarúgók közé, akik megszólaltak az Európai Unió elhagyásáról döntő brit népszavazással kapcsolatban.

Twitter Jermaine Pennant Brexit

Brexit után PL-exit? Oda az angol szívóerő – ezek lehetnek a hatások

2016-06-24 18:42:38

Az Egyesült Királyság eredményes népszavazása értelmében néhány éven belül megvalósul a „Brexit”, azaz a monarchia kilép az Európai Unióból. Természetesen a gazdasági következmények, a lehetséges brit szétszakadás és a tovább éleződő migrációs kérdések fontossága mellett a döntés hatása a sport területére elenyésző jelentőségű, ugyanakkor mégsem elhanyagolható téma, hiszen az emberi kapcsolatokban a sport az egyik legnagyobb összekötő erő és mindennapi szinten hozza elő a nemzeti kérdéseket is. Cikkünkben annak jártunk utána, hogy a brit kilépésnek milyen hatásai lehetnek a sportra, azon is belül az azt leginkább érintő labdarúgásra.

angol foci angol bajnokság Premier League Nagy-Britannia CsZ Brexit