Rendőrségi vizsgálat rasszizmus vádjával!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.12.11. 08:12
Négy különálló esetet is vizsgál a rendőr a Swansea elleni 4:3-as győzelmet követően. A klubunk sajnálja, hogy négy különböző esetet kell...

Négy különálló esetet is vizsgál a rendőr a Swansea elleni 4:3-as győzelmet követően.Négy különálló esetet is vizsgál a rendőr a Swansea elleni 4:3-as győzelmet követően.

A klubunk sajnálja, hogy négy különböző esetet kell kivizsgálnia a rendőrségnek rasszizmus vádjával. Az elmúlt két hétben Sebastien Bassong-al kapcsolatba számoltak be, akit többször is rasszista megnyilvánulással sértettek a Swansea hívei.

Bassong a játékvezetőnek is beszámolt erről az esetről.

"Szeretnék köszönetet mondani a Swansea City FC-nek és minden dél walesi rendőrnek, hogy gyorsan és hatékonyan kezelik ezt a szerencsétlen incidenset."-írta ki Bassong, a Twitterére.

Az ügybe tegnap már a Norfolk-i rendőrség is bekapcsolódott.

A Norfolk-i rendőrség még azt az incidenst vizsgálja, amikor Bassong egyenlített az Everton ellen, ugyanis ott is voltak rasszista megnyilvánulók.

"Sebastien Bassong egy fantasztikus sportoló és szakmailag büszkék vagyunk rá, hogy a Norwich City fedélzetén van. Ez mélyen kiábrándító, hogy a kiváló teljesítménye mellett a klubbot beárnyékolják ezek az incidensek."-állt a klub hivatalos oldalján.

A Norwich City szeretné megismételni, hogy a klubnál zéró tolerancia van a rasszizmust illetően!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik