NFL: elit védők robbantottak bankot, Eli Manning következhet

Vágólapra másolva!
2015.09.11. 00:45
Egy kis friss hírcsokor a 2.30-kor kezdődő NFL-szezonnyitó New England Patriots–Pittsburgh Steelers meccs előtt. 
A Minnesota Vikings kezdő centere, John Sullivan műtéten esett át, így sérültlistára helyezték, de a 9. fordulótól kezdve visszatérhet a pályára, ha megfelelően halad a felépülése – előtte az IR-re helyezés miatt semmiképpen nem játszhat. Ugyancsak erre a visszatérős sérültlistára került Bryan Stork, a New England hasonló poszton játszó játékosa.

A Buffalo Bills elképesztő szerződést adott kiváló védőfalemberének, Marcel Dareusnak, hat évre, 108 millió dollárért írt alá, ebből pedig 60 millió a garantált tartalom – ez a legnagyobb, amelyet valaha nem irányító poszton szereplő játékos kapott!

A Carolina Panthers sztárja, a 2013-as év legjobb védőjének megválasztott Luke Kuechly is hosszabbított, a 24 éves linebacker szerződésébe újabb öt év került bele csekély 62 millió dollárért, így valamivel több, mint 64 milliót kereshet a következő hat idényben.

Meg kell még emlékezni Anthony Castonzo újításáról is, az Indianapolis Colts támadófalembere a következő öt évben valamivel kevesebb mint 50 millió dollárért védheti Andrew Luck vakoldalát. Bejelentés még nincs, de várhatóan pénteken lesz Eli Manning ügyében is, ő 84 millió dollárért cserébe hosszabbítja meg négy évvel jövőre lejárószerződését.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik