NFL: Adrian Peterson New Englandben? Új világcsúcs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.07. 09:03
null
A 2012-es idény legértékesebb játékosának megválasztott Adrian Peterson kevesebb pénzért is hajlandó lenne <br />New Englandbe szerződni
Hamarosan beindul a nagyüzem a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjában, csütörtökön nyit a szabadügynökpiac, de addig sem teltek esemény nélkül a napok.

Itt volt mindjárt a játékosbörze (draft) előtti felmérő (combine), amelyen John Ross, a Washington egyetem elkapója megdöntötte Chris Johnson (CJ2K) 40 yardos sprintcsúcsát, immár 4.22 a legjobb idő.

SZAVAZÁS

Ön kit választana 1/1-re a Cleveland Browns helyében?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Érdekesség, hogy az Adidas felajánlott 1 millió dollárt és egy szigetet annak, aki megdönti a 4.24-es időt, de erről lemarad Ross, mert Nike-ban futott. De a legjobb az indok. Hogy miért nem vett fel Adidas-cipőt, hogy megszerezze a szigetet?

„Nos, annyira nem tudok jól úszni, úgyhogy ezért” – felelte Ross, akit az első kör 18–20. választása közé várnak, ha pedig így lesz, nagyjából 11 millió dolláros szerződést kaphat négy évre, valamint jó eséllyel a másik márkától is számíthat egy szponzori egyezségre.



Frissebb történet, hogy a címvédő Patriotsnál „bejelentkezett” Adrian Peterson. A Minnesota Vikings kiválósága ugyanis minden bizonnyal elhagyja korábbi csapatát, és elmondása szerint hajlandó lenne kevesebb pénzért is a New Englandhez igazolni – nem titkoltan bajnokesélyes gárdában szeretne játszani, hiszen a pályafutása során eddig 11 747 yardot futó running back eddig közel 100 millió dollárt keresett már, így nem annyira a pénz motiválja már.

A bajnokkal kapcsolatos hír még, hogy két évvel meghosszabbította a full back James Develin szerződését, a csapatot kiváló blokkjaival segítő játékos 2.8 millió dollárt kereshet ez alatt az időszak alatt. A Patriots emellett bepróbálkozott a New Orleans Saintsnél az elvágyódó Brandin Cooks megszerzése miatt, de a Szentek elutasították az 1/32-es választási jogot tartalmazó ajánlatot.

A New Orleans csoportriválisa, a Tampa Bay 37 millióért igazolta újra Williams Gholstont, az irányítósiettető 13.5 milliót ebből garantáltan meg is kap, a San Francisco 49ers pedig búcsút intett az elkapó Torrey Smithnek.

A holt szezon összes történése egy helyen!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik