Joachim Löwöt nagyon meglepte a Ballackkal kapcsolatos döntés

Vágólapra másolva!
2007.09.04. 15:00
Michael Ballack BL-mellőzése nagyon meglepte Joachim Löw német kapitányt. A Nationalelf szakvezetője úgy tudja, hogy a középpályás októberre már egészséges lesz, és játszhat az Írország és Csehország elleni Eb-selejtezőkön.

Nagyon meglepte Joachim Löwöt, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát a Chelsea döntése, amely szerint nem nevezik a Bajnokok Ligája csoportkörére Michael Ballackot.

Löw úgy nyilatkozott, hogy még nem beszélt a sérült középpályással, így egyelőre keveset tud az ügy hátteréről. Amúgy ő úgy gondolja, Ballack már a jövő hónapban sorra kerülő Írország és Csehország elleni Eb-selejtezőkre visszatérhet.

„A sérülése javul, napról napra jobb állapotban van” – nyilatkozta még hétfőn a kapitány.

Ballack április óta harcképtelen, meg kellett operálni sérült bokáját. A londoni klubnál a jelek szerint azonban nem számítanak arra, hogy a német futballista a Bajnokok Ligája őszi szakaszában még az együttes segítségére lehet. Azonban ha a Chelsea továbbjut a csoportból (amelyben rajta kívül a Valencia, a Schalke és a Rosenborg van), tavaszra már nevezhetik őt a londoniak.

Oliver Bierhoff, a német válogatott menedzsere is értetlenül állt az események előtt.
„Michael az egyetlen, aki elmondhatja, mi van a háttérben. Mert az nagyon furcsa, hogy egy ilyen képességű játékos nem fér be egy BL-keretbe. Reménykedem benne, hogy az októberi Eb-selejtezőkön már a rendelkezésünkre állhat, de a legfontosabb, hogy teljesen felépüljön.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik