Videó: Balotelli hős lett, a brazilt kiállították miatta

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.11.11. 10:11
Egy héttel ezelőtt Mario Balotelli a Brescia Verona elleni olasz élvonalbeli bajnoki mérkőzésén megunta a rasszista zaklatásokat, és egyszerűen megállította a játékot, majd a labdát kirúgta a nézőtérre. Pontosan ugyanezt tette most a brazil válogatott Taison is, igaz, az ő története máshogy ért véget…

Balotelli akkor, a Verona elleni bajnokin le is akart vonulni a pályáról a rasszista rigmusok miatt, ám csapattársai végül meggyőzték, maradjon.

Akkor az olasz támadó igazi hősnek lett kikiáltva hazájában, hogy így felvette a harcot a rasszista szurkolókkal, ha már ezt a játékvezető nem tette meg…

Most nagyon hasonló eset történt Ukrajnában, csak a történet vége volt más.

Taisonnak, a Sahtar Doneck brazil futballistájának ugyanígy elege lett a rasszista drukkerek beszólásaiból a rivális Dinamo Kijev elleni találkozón, és ahogy Balotelli is tette, megfogta a labdát, és kirúgta a pályáról.

A játékvezető azonban nemhogy a rasszista drukkereket büntette volna akár játékmegállítással, akár máshogy, inkább felmutatta a piros lapot a találkozón végig hergelt futballistának.



Taison értetlenül állt az eset előtt, csapattársait azonban még jobban megviselték a történtek, Dentinho el is sírta magát.

Az ukrán szövetség egyelőre nem reagált az esetre, de a sztorinak nagy valószínűséggel még lesz folytatása…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik