PSG: Mbappé marad, ez 200 százalék! – al-Kelaifi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.17. 14:34
null
Kylian Mbappé maradásában 200 százalékig biztos a párizsi klubelnök (Fotó: AFP)
Bár több sztárjátékos hozzáállását is élesen kritizálta, Kylian Mbappé maradását biztosra veszi a Paris Saint-Germain klubigazgatója, Nasszer al-Kelaifi – mindez a France Football által közölt interjú újabb részletéből derül ki.

 

A France Football már korábban is közölt részleteket a kedden megjelenő interjúból, Nasszer al-Kelaifi klubelnök többek között a sztárjátékosok mentalitását kifogásolta, illetve arról beszélt, a Milantól érkező sportigazgató, Leonardo szabad kezet kap a sportszakmai döntések meghozatalában.

A jelek szerint a kritika nem a két éve a Monacótól szerződtetett, a legutóbbi idényben 33 gólig jutó, ezzel a francia élvonal legeredményesebb játékosának bizonyuló Kylian Mbappénak szólt.

„Kétszáz százalékig biztos vagyok abban, hogy a következő idényben is a PSG-ben lesz” – fogalmazott a több forrás szerint is elvágyódó Mbappé jövője kapcsán al-Kelaifi.

A klub átigazolási politikájában viszont komoly változások lehetnek…

„Nem akarok több sztárjátékost, legalábbis nem a szó rossz értelmében. Szenzációs futballistákat fogunk igazolni, akiknek a mentalitása példamutató lesz!” – tette hozzá a klubelnök.

Míg al-Kelaifi kiállt Mbappé mellett, a L'Équipe arról ír, a másik szupersztár, Neymar távozása egyre valószínűbb a PSG-től.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik