nemzetisport.hu
2019.06.17 14:34 Frissítve: 2019.06.18 14:04

PSG: Mbappé marad, ez 200 százalék! – al-Kelaifi

Bár több sztárjátékos hozzáállását is élesen kritizálta, Kylian Mbappé maradását biztosra veszi a Paris Saint-Germain klubigazgatója, Nasszer al-Kelaifi – mindez a France Football által közölt interjú újabb részletéből derül ki.

 

Kylian Mbappé maradásában 200 százalékig biztos a párizsi klubelnök (Fotó: AFP)

 

A France Football már korábban is közölt részleteket a kedden megjelenő interjúból, Nasszer al-Kelaifi klubelnök többek között a sztárjátékosok mentalitását kifogásolta, illetve arról beszélt, a Milantól érkező sportigazgató, Leonardo szabad kezet kap a sportszakmai döntések meghozatalában.

A jelek szerint a kritika nem a két éve a Monacótól szerződtetett, a legutóbbi idényben 33 gólig jutó, ezzel a francia élvonal legeredményesebb játékosának bizonyuló Kylian Mbappénak szólt. 

„Kétszáz százalékig biztos vagyok abban, hogy a következő idényben is a PSG-ben lesz” – fogalmazott a több forrás szerint is elvágyódó Mbappé jövője kapcsán al-Kelaifi. 

A klub átigazolási politikájában viszont komoly változások lehetnek…

„Nem akarok több sztárjátékost, legalábbis nem a szó rossz értelmében. Szenzációs futballistákat fogunk igazolni, akiknek a mentalitása példamutató lesz!” – tette hozzá a klubelnök. 

Míg al-Kelaifi kiállt Mbappé mellett, a L'Équipe arról ír, a másik szupersztár, Neymar távozása egyre valószínűbb a PSG-től. 

2023.10.02 00:13:08

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A minap egyszer az jutott eszembe, milyen csodálatos lenne, ha egyszer csak betoppannál a »mackós«-ra, hogy újra itt vagy, csak egy félreértés volt ez az egész. Elképzeltem, hogy odaszaladok, és újra megölellek és megölelsz. Micsoda boldogság lenne. Aztán arra gondoltam, hogy de hiszen éppen ez vár ránk egyszer.

2023.10.01 15:42:42

Minden más foci nemzetisport.hu

Csak egyetlen gólt láthattak a nézők, a hazai támadásokban nem volt elég veszély.

2023.09.30 20:10:46

Minden más foci nemzetisport.hu

Kevés volt Stefanescu bombagólja Hagiék ellen, csereként állt be a kis Rivaldo, illetve Kecskés Ákos és Varga Roland is.

2023.09.30 14:44:48

Minden más foci nemzetisport.hu

Az észak-bácskaiak csütörtökön a görög Olympiakoszt fogadják a TSC Arénában.