MLS: az Oscar-díjas színésznő és magyar származású férje beszállt egy klubba

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.04.27. 10:11
null
Reese Witherspoon és Jim Toth (Fotó: AFP)
Az amerikai labdarúgással foglalkozó Jenkifoci szúrta ki, hogy a 2020 óta MLS-tagsággal rendelkező Nashville SC társtulajdonosa lett az Oscar-díjas Reese Witherspoon és magyar származású férje, a médiapiaci és technológiai területen befektetőként tevékenykedő Jim Toth. A tennessee-i együttes azt is tudatta a hivatalos oldalán, hogy a Tennessee Titans játékosa, Derrick Henry is tagja lett a tulajdonosi körnek.

 

A Doktor Szöszi című filmmel berobbanóReese Witherspoon 2007-ben vált el a szintén színész Ryan Phillippe-től, majd négy évvel később, 2011-ben összeházasodott Jim Tothtal.

A nagyapja révén magyar származású Toth 1970-ben, a pennsylvaniai Aliquippában született, majd politikatudományok szakon szerzett diplomát Kaliforniában. Ezután álomszerűen alakult az élete, hiszen egy amerikai tehetség- és sportügynökség postaterméből indulva egészen az ügynöki pozícióig küzdötte fel magát.

A Bustle információi szerint olyan sztároknak segített a karrierépítésben, mint Salma Hayek, Jamie Foxx, Scarlett Johansson vagy éppen az Oscar-díjas Matthew McConaughey, aki a szintén az MLS-ben szereplő Austin FC társtulajdonosa, és nem rest felspanolni a klub szurkolóit egy-egy meccs előtt: korábban a Wall Street farkasa című filmből megismert dalát vezényelte le a színész.


A Nashville új, 30 ezer férőhelyes stadionja a hétvégén nyitja meg kapuit, méghozzá a Gazdag Dánielt is foglalkoztató Philadelphia Union elleni meccsel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik