Kép: átlogózott mez, kiakadtak a válogatott játékosok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.27. 16:56
null
A katalánok elleni meccs előtt három nappal még az igazi Givova-mezben győzte le Venezuela Argentínát (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, a katalán labdarúgó-válogatott idei első felkészülési mérkőzésén 2–1-re legyőzte Venezuelát a Girona stadionjában, a Montiliviben. Az összecsapást követően a dél-amerikai csapat háza táján kisebb botrány robbant ki, mivel a futballistáknak átlogózott felszerelésben kellett játszaniuk – számolt be róla a Sky Sports.

 

A venezuelai válogatott mezszállítója a Givova, a katalánok elleni mérkőzésen azonban hiába léptek pályára Givova-feliratos felszerelésben, utóbb kiderült, hogy a Decathlon által forgalmazott, 10 eurós Quechua-mezek feliratozta csak át az olasz sportszergyártó.

A lefújás után venezuelaiak csapatkapitánya, a Torinót erősítő Tomás Rincón, illetve a West Bromwich Albion kölcsönjátékosaként az angol élvonalbeli Newcastle Unitedben szereplő Salomón Rondón is a Twitteren elégedetlenkedett a történtekkel kapcsolatban: előbbi több tiszteletet követelt, míg utóbbi egy sokat mondó kép segítségével fejezte ki a véleményét.

Tomás Rincón on Twitter

Givova le exigimos máximo respeto a nuestra camiseta nacional y a cada integrante del equipo. No tener camisas para jugar hoy y estampar unas que compraron es lamentable, lo de ustedes es vergonzoso.


Az esettel kapcsolatban a Decathlon egy Twitter-bejegyzést tett közzé, ebben pedig több fotó is bizonyítja, hogy a Givova egyszerűen átlogózta a Quechua-mezeket.

Decathlon on Twitter

Hier, le Venezuela jouait en amical contre la sélection de Catalogne. Hier, le Venezuela devait être en galère de maillots. Hier, le Venezuela a donc joué son match avec des tee-shirts @Quechua déguisés


VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Katalónia–Venezuela 2–1
(Bojan 53., Javi Puado 87., ill. Rosales 59.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik