nemzetisport.hu 2015.07.03 14:18 Frissítve: 2015.07.03 14:45

India: Anelka új szerepben, egy filmsztár támogatja

Mint arról beszámoltunk, az indiai labdarúgó Szuperligában szereplő Mumbai City FC június elején bejelentette, újraigazolta rutinos francia gólvágóját, Nicolas Anelkát mint az együttes sztárjátékosát. A francia csatár „munkaköre” hamar megváltozott az aláírás után, Anelka lett ugyanis a csapat játékos-edzője.

 

A 36 éves támadót az újonnan alakuló liga ötödik legjobb játékosának választották meg, miután hét meccsen két góllal és két assziszttal járult a csapat teljesítményéhez. A francia most más kihívással találta szemben magát, a következő idényben már edzőként is meg kell állnia a helyét Indiában.

„A taktikai tudásával és motivációs képességével meggyőzött minket arról, hogy alkalmas a feladatra. Minden segítséget megkap tőlünk, a cél a bajnoki cím” – mondta Ranbir Kapoor, a Mumbai City tulajdonosa, aki „szabadidejében” India egyik legnagyobb filmsztárja.

A pályafutása alatt a fél világot bejáró francia csatár balhéira emlékezve az angol drukkerek azonnal felkapták a közösségi oldalakon a sztorit, és felvetették, könnyen lehet, az edzőivel rendszeresen rossz kapcsolatot ápoló Anelka már az első napon elviharzik, mert kirakta magát a kezdőcsapatból…

 

2021.09.24 23:47:47

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Hatvan visszavonult brit futballsztár – köztük Gary Lineker, Kevin Keegan és Chris Sutton – kezdeményezésére most vasárnap az angliai Spennymoor Town FC pályáján kísérleti jelleggel lejátsszák az első futballmeccset, amelyen tilos fejelni.

2021.09.24 14:43:27

Minden más foci MALONYAI PÉTER

Volt a csúcson, igyekeztek a sárba taposni: sorozat a nyolcvanesztendős Mezey György életéről.

2021.09.23 23:33:23

Minden más foci MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Arra képes, hogy tisztában legyen vele, minek hol a helye és az ideje.

2021.09.23 23:49:30

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Frank Lampard: »Mindig képes voltam reagálni az általa támasztott kihívásokra, még ha nem is feltétlenül úgy, ahogyan ő szerette volna. Azt viszont nagyon tudta, hogyan hozza ki belőlem a legjobbat. Sohasem lettem volna labdarúgó, ha nincs apám ambíciója, kemény munkája és elképzelése.«