Horvátország: „Csak a Hajduk érdekel” – Carrillo nem beszélt Csányival

Vágólapra másolva!
2017.10.25. 07:35
null
Úgy néz ki, nem Joan Carrillo lesz Bernd Storck utódja (Fotó: Twitter)
Csányi Sándor spliti látogatását követően felvetődtek olyan hírek, melyek szerint az MLSZ elnöke a Hajduk Splitet irányító Joan Carrillót szeretné Bernd Storck utódjának a válogatott élére, a horvát csapat vezetőedzője azonban tagadja, hogy történt volna megkeresés az ügyben.

 

Elsőként a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Csányi Sándor szombaton a helyszínen tekintette meg a Hajduk Split–Dinamo Zagreb (2–2) horvát bajnoki rangadót. Értesüléseink szerint azonban a látogatásnak nincs köze a Hajdukot irányító, korábban a Videotonnal bajnoki címet nyerő Joan Carrillóhoz – még ha nem is lenne meglepő, ha a spanyol szakember is szerepelne a szövetségikapitány-jelöltek között, mivel az MLSZ Szélesi Zoltánt a múlt héten csak ideiglenesen nevezte ki a távozó Bernd Storck helyére –, ezt pedig a spanyol szakember is megerősítette.

„Nem beszéltem Csányi Sándorral, nem történt megkeresés. Engem csak a Hajduk érdekel, szerződésem van, és elkötelezett vagyok a klubhoz. A mostani feladatomra koncentrálok, jelen esetben a Sibenik és a Slaven Belupo elleni meccsekre. Ilyen egyszerű” – idézi Carrillót a slobodnadalmacija.hr.

„A Hajduk edzőjén mindig van nyomás, ezzel együtt tudok élni. Ez nem rajtam múlik, így nem is aggódom olyan dolgok miatt, amikre nincs befolyásom” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik