CS. B. 2021.12.07 18:48 Frissítve: 2021.12.08 23:30

Fener: közlemény Szalai Attila átigazolásával kapcsolatban

Annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban a török és az angol sajtóban is arról lehetett olvasni, hogy Szalai Attilát megvásárolja a Fenerbahcétől a Chelsea, a török klub kedden közölte, hogy a londoniakkal és más csapattal sem tárgyalt a magyar válogatott védő játékjogának eladásáról.

A Fener cáfolta, hogy Szalai Attiláról tárgyalt volna (Fotó: AFP)
A Fener cáfolta, hogy Szalai Attiláról tárgyalt volna (Fotó: AFP)

 

Egy ideje visszatérő téma Szalai esetleges téli átigazolása, a török és az angol sajtóban többször is elhintették, hogy a magyar válogatott védő a Chelsea-be tart – ezt most a Fenerbahce közleményében cáfolta.

„Az elmúlt napokban a külföldi sajtóban elterjedt hírek, melyek szerint játékosunk, Szalai Attila másik csapathoz igazol, nem fedik a valóságot. Klubunk nem folytatott tárgyalást ebben az ügyben, és védőnk a mi céljaink megvalósítására koncentrál.” – közölte a klub a hivatalos Twitter-oldalán. 


Idén januárban Szalai 2 millió euróért érkezett a Fenerbe a ciprusi Apollon Limassolból, ám a piaci értéket jelenleg már 11 millió euróra taksálja a Transfermarkt.

2022.01.25 22:55:01

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Bevallom, a sajtóhelyek biztonságos fedezékéből sokszor pásztáztam a szurkolókat, nézőket. Néztem az arcokat, és képtelen voltam szabadulni az érzéstől: egyetlen apróságon, valamilyen megfoghatatlan csekélységen múlik, hogy a varázslatos lelátói hangulat, a hangulati feszültség valamiféle robbanásban törjön ki.

2022.01.24 12:57:12

Minden más foci SZÖLLŐSI GYÖRGY

Évtizedek távolából szólalt meg „Sanyika” fejében az egykor odahaza hallott dallam. Szöllősi György multimédiás sorozata.

2022.01.25 20:52:53

Minden más foci MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Sokkal több a törvénysértő futballista, mint hinnénk.

2022.01.24 23:54:29

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Eusébio mindig elismerően beszélt a magyarokról. Egy 1976-os interjúban Thékes Istvánnak elmondta, hogy Albert Flórián, Bene Ferenc, Mátrai Sándor és Mészöly Kálmán a hatvanas évek Benficájában is főszerepet kaphatott volna. Puskás Ferencről mint a nagy elődről szólt tisztelettel, s még Guttmann Bélát sem hagyta ki a sorból.