Belgium: újra talpra állíthat egy csapatot Bernd Storck?

Vágólapra másolva!
2021.09.15. 14:05
null
Bernd Storck a Cercle Bruges edzőjeként 2020 elején (Fotó: AFP)
A Het Laatste Nieuws szerint nem kizárt, hogy Bernd Storck, a korábbi magyar szövetségi kapitány újra a belga labdarúgó-bajnokság élvonalában vállal munkát, méghozzá a Beerschotnál.

 

A belga bajnokság utolsó helyén álló, a hét forduló során egyetlenegy pontot gyűjtő Beerschot szerdán megvált vezetőedzőjétől, Peter Maestől, és a HLN úgy véli, Bernd Storck is lehet az utódja.

A német szakember az utóbbi években két belga klubot (Mouscron, Cercle Bruges) is talpra állított hasonló helyzetből, ráadásul jelenleg nincs csapata – emlékeztet a belga lap.

Érdekesség, hogy már a nyár elején cikkeztek Belgiumban arról, hogy Storck váltja Maest – de akkor még a Sint-Truiden kispadján. Maes végül valóban távozott akkori csapatától a Beerschot kedvéért, csakhogy nem Storck lett az utódja.

Storckról Magyarországon is lábra keltek pletykák a napokban: beszámoltunk arról, hogy egyes vélekedések szerint ő lehet a Honvéd sportigazgatója. A kispesti klub nem kívánta kommentálni az információt a Nemzeti Sport megkeresésére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik