Csepregi György távozik az élvonalba feljutó belga csapattól

Vágólapra másolva!
2024.05.22. 10:36
null
Csepregi György távozik a bela élvonalba feljutó Beerschottól (Fotó: K. Beerschot V. A./X)
Két év után távozik a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatója, Csepregi György, ezt ő maga közölte a klubbal.

Csepregi Györgyöt 2022 augusztusában nevezte ki sportigazgatónak a Beerschot, s fontos szerepe volt annak a csapatnak az összeállításában, amely bajnokként jutott fel a másodosztályból az élvonalba.

„Személyesen nagy szégyennek tartom, hogy két év után bezárul ez az ajtó. Nagyon élveztem ezt a két idényt, amelyet a Beerschotnál töltöttem, és szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást és a szenvedélyt, amit ezalatt tanúsítottak. A Beerschotnak mindig különleges helye lesz a szívemben. Sok sikert kívánok a klubnak a jövőre!” – idézte Csepregi Györgyöt a Beerschot honlapja.

„Sajnáljuk, hogy György távozik. Szeretnénk neki megköszönni azt a fantasztikus munkát, amelyet itt végzett. Addig is mindent megteszünk, hogy zökkenőmentes legyen az átállás. Az új játékosokra fordítható technikai költséget csökkentették. Elsődleges feladatunk, hogy megtaláljuk a megfelelő vezetőedzőt és szakmai stábot. Amint ez megtörtént, a hangsúly a játékoskeret megerősítésén lesz” – közölte a Beerschotot tulajdonló United World részvénytársaság.

A közelmúltban felmerült, hogy a United World eladhatja a klubot, ám a klub közleménye szerint a cég marad a csapatnál, a feljutás miatt azonban a költségvetést hatékonyabbá kell tenniük, s meg kell felelniük az első osztály követelményeinek is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik