Világfutball: Vidal király helikopterrel tért vissza a Colo Colóhoz – videó

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.02.02. 14:21
Arturo Vidal lóháton tért vissza a Colo Colóhoz (Fotó: Getty Images)
Arturo Vidal, a Bayer Leverkusen, a Juventus, a Bayern München, az FC Barcelona és az Inter korábbi játékosa visszatért nevelőegyesületéhez, a Colo Colóhoz. A 137-szeres chilei válogatott játékos lóháton, királynak öltözve vonult végig a pályán, ahová helikopterrel szállították.

Királynak járó fogadtatást kapott Arturo Vidal a Colo Colónál, ahol 2005-ben elindult játékospályafutása. A középpályás ezt követően több európai sztárklubban is szerepelt, volt a Bayer Leverkusen, a Juventus, a Bayern München, az FC Barcelona és az Internazionale játékosa is, legutóbb a brazil bajnokságban szereplő Flamengóban és az Athletico Paranaensében futballozott. A Juventusszal négy, a Bayernnel három, a Barcával és az Interrel egy-egy bajnoki címet szerzett, a Flamengóval 2022-ben megnyerte a dél-amerikai Bajnokok Ligájának számító Libertadores-kupát is.

Vidal most visszatért a Colo Colóhoz, ahol megadták a módját a köszöntésének. A mára klublegendának számító játékos lóháton, királynak öltözve vonult végig a pályán, ahová egy helikopter hozta. 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik