Szerb Kupa: másodosztályú csapat búcsúztatta a Topolyát

Vágólapra másolva!
2023.10.18. 17:28
null
Sztanics hibázott a tizenegyespárbajban (Fotó: FK TSC, archív)
Kisebb meglepetésre nem jutott be a Topolyai Sport Club a Szerb Kupa nyolcaddöntőjébe, miután a legjobb 32 között tizenegyespárbajban alulmaradt a másodosztályú Szmederevo ellen, amelynek a pályája libalegelőre hasonlított.

 

A második játékrészben kétszer is eredményesek voltak a vendégek: az egyetlen szépséghiba ebben az, hogy Dusan Cvetinovics a 69. percben nem vette figyelembe, hol tartózkodik Nikola Szimics kapus, s a pontatlan hazagurításnak az lett az eredménye, hogy a labda a TSC kapujában kötött ki.

A topolyaiaknak hét perccel később sikerült egyenlíteniük, amikor kapu előtti kavarodás végén Jovan Vlalukin öt méterről a kapuba fejelte a labdát. Újabb gól már nem született a mérkőzés végéig, így a szabályok értelmében azonnal tizenegyespárbaj következett, amelyet a hazaiak 5–4-re megnyertek.

A Szmederevóból Jovanovics, Ozsegovics, Risztics, Petronijevics és Pirgics is magabiztosan értékesítette a tizenegyest, míg a vendégek közül Vulics, Sztojics, Milovanovics és Csirkovics volt eredményes, viszont a második sorozatban Sztanics csúnyán fölé lőtt, ami a TSC kiesését jelentette.

SZERB KUPA, A NYOLCADDÖNTŐBE JUTÁSÉRT
Szmederevo (Szendrő, II.)–Topolya 1–1 – 11-esekkel 5–4
Topolya: Sós Bencét a szünetben lecserélték

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik