Videó: kérdések helyett – egy újságíró ajándékkal lepte meg a debütáló Fabinhót

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.15. 12:47
null
Fabinhót adebütálása apropóján egy órával lepte meg egy szaúdi újságíró (Fotó: Empire of the Kop/Twitter)
Az Al-Raed elleni, 3–0-ra megnyert idegenbeli mérkőzésen mutatkozott be a szaúdi labdarúgó-bajnokságban szereplő Al-Ittihad színeiben a Liverpooltól megvásárolt brazil védekező középpályás, Fabinho, akit a meccs után egy újságíró lepett meg egy ajándékkal, egy órával a debütálása alkalmából.

 

A Nuno Espírito Santo által irányított Al-Ittihad kezdőjében Fabinho mellett ott volt többek között N’Golo Kanté és a regnáló aranylabdás Karim Benzema is, a Celtictől megvett portugál támadó, Jota pedig Romarinhót váltva lépett pályára.

Fabinhót a 90. percben, már 3–0-s állásnál cserélte le Nuno, majd a mérkőzés után egy újságíró interjú és kérdések helyett egy órával lepte meg a brazil középpályást bemutatkozása alkalmából. Az újságíró segített is Fabinhónak felvenni az óráját, de inkább kevesebb, mint több sikerrel, hiszen az rögtön le is esett a brazil csuklójáról.

A Liverpool szurkolói oldala a videó mellé viccesen megkérdezte Neil Jonestól, a Goal.com újságírójától, ő mit adott a Chelsea ellen debütáló Szoboszlai Dominiknak vagy Alexis Mac Allisternek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik