FFT: George Best és társai – tíz kámforrá vált futballista

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.07. 15:35
Egyszer az akkor a Monacóban játszó Éric Abidal hazasomfordált, miután egy francia bajnokin nem került be a csapatba, de nem ő az első nagy lelépő. A FourFourTwo összeszedte a 10 legérdekesebb, legviccesebb esetet.

Ízelítő a cikkből:

„Megyek, megkeresem a belső szépsé­gemet!"
Omar Larrosa argentin középpályás 1981-ben visszavonult, majd szőrén-szálán eltűnt. Még olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy a '78-ban világbajnokságot nyerő játékossal gengszterek végeztek. Végül tíz év múlva előkerült. „Az elmúlt évtizedben a hegyekben barangoltam, megpróbáltam felfedezni a lelkem zegzugait, és megtalálni a belső szépségemet” – mondta. Nagyon mély.

Mindenki téged néz, George
Az eltűnés királya, George Best 1969-ben nem volt focihangulatban, és úgy döntött, nem utazik el a Manchester Uniteddal a Chelsea elleni meccsre. Helyette Londonban töltötte a hétvégét Sinead Cusack színésznő lakásán. Best a tévében nézhette, ahogy a fotósok a lakás előtt ólálkodnak. „Ez még az én mércémmel is furcsa nap volt” – kommentálta az eseményeket egy kacsintással Best.

„Csak a nagyiná' vótam”
Stephen Ireland végre beismerte, hogy miért hagyta ki 2007-ben az írek Csehország elleni mérkőzését: meg kellett látogatnia magányos barátnőjét Corkban. A Manchester City egykori középpályása eddig kötötte az ebet a karóhoz, hogy beteg nagymamáját látogatta. Hat hónappal korábban Anton Ferdinand hagyott ki egy barátságos meccset azzal az indokkal, hogy meg kell látogatnia beteg nagyiját. Nos, amennyiben a nagyi nem a Knock Knock night clubban lakik, úgy ő is hazudott.

A teljes cikk elolvasható a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik