Franciaország: újabb szexbotrány, legalább egy válogatott érintett

Vágólapra másolva!
2013.02.13. 12:56
Az rlt.fr oldal értesülései szerint a párizsi ügyészség vizsgálatot indít legalább egy francia válogatott labdarúgó ellen, miután felmerült annak a gyanúja, hogy fiatalkorú prostituálttal állt „bizalmas" kapcsolatban.

Párizs belvárosában lopáson értek tetten egy tolvajt, aki nem volt ismeretlen a hatóságok előtt. A 16 éves lány korábbi lopásai miatt már került összetűzésbe a törvénnyel, de tudott volt alkalmi prostitúciója is. Az ő telefonját megvizsgálva legalább egy válogatott labdarúgót tudtak beazonosítani az illetékesek, a szöveges és a képes üzenetek pedig bizonyítékként szolgálnak arra, hogy milyen kapcsolatban állhatott egymással a fiatalkorú és a labdarúgó.

A nyomozók a lány, illetve családja kihallgatása után kezdik meg az „ügyfelek” azonosítását.

Franciaország még ki sem heverhette a Zahia-ügyet, máris itt a következő hasonló eset. Pedig még előbbinek sincs végkifejlete: az ügyben Karim Benzema és Franck Ribéry is érintett, és bűnösségének bebizonyítása esetén számíthat a hároméves börtönbüntetésre, valamint 45 ezer eurós pénzbírságra. Amint arról korábban már beszámoltunk: további fejlemény júniusban várható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik