Hriszto Sztoicskov lehet a Mamelodi Sundowns új szakvezetője

Vágólapra másolva!
2009.06.29. 08:11
Hriszto Sztoicskov Dél-Afrikában vállalhat munkát, a bolgár legenda a Mamelodi Sundowns edzője lehet. Sőt a Nova Televisia szerint már az is. Ezt az afrikai klub sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta, illetve nem akarta.
Sztoicskov Dél-Afrikában dolgozhat
Fotó: Action Images (archív)
Sztoicskov Dél-Afrikában dolgozhat
Sztoicskov Dél-Afrikában dolgozhat
Fotó: Action Images (archív)
Sztoicskov Dél-Afrikában dolgozhat

Hriszto Sztoicskov lehet a Mamelodi Sundowns edzője. A Celta Vigo korábbi trénere hivatalosan a Konföderációs Kupa miatt tartózkodik Dél-Afrikában, ám úgy tűnik, a bolgár szakember állást is kapott a fekete kontinensen.

A hírek szerint a szerződés már meg is köttetett egy helyi luxusszállodában, ahol a klub tulajdonosa és elnöke, Patrice Motsepe egyeztetett a bolgárral. Motsepe amúgy Afrika legbefolyásosabb és leggazdagabb emberei közé tartozik.

Sztoicskovot még ezen a héten bemutathatják a Sundownsnál, amelynek két hónapja, Henri Michel távozása óta nincs szakvezetője. A bolgár nemzeti csapatot 2004 és 2007 között irányító szakember kétéves szerződést köt(ött) új csapatával.

Az eset érdekessége, hogy a bolgár játékoslegenda alig egy hónappal ezelőtt írt alá az iráni élvonalbeli Abu Moszlemhez.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik