Sergio Ramos: Eddig nem játszottam a tőlem elvárható színvonalon

Vágólapra másolva!
2008.06.26. 16:13
A Real Madrid nagyszerű védőjéről nem mondható el, hogy élete formájában játszik eddig az Európa-bajnokságon, a sajtó részéről is viszonylag sok kritika éri – emlékezhetünk, hogy napokig cikkeztek az állítólagos éjszakai kimaradásáról és az Aragonésszel való összeugrásáról. Azonban míg a hátvéd eddig faképnél hagyta azokat az újságírókat, akik számon kérték rajta a jó játékot, legutóbb már hajlandó volt válaszolni a kritikákra is.
Sergio Ramos bizonyítani szeretni az oroszok elleni elődöntőben
Fotó: Reuters
Sergio Ramos bizonyítani szeretni az oroszok elleni elődöntőben
Sergio Ramos bizonyítani szeretni az oroszok elleni elődöntőben
Fotó: Reuters
Sergio Ramos bizonyítani szeretni az oroszok elleni elődöntőben
„Tisztában vagyok az eddig mutatott teljesítményemmel, de azt hiszem, egyre jobb leszek” – kezdte az interjút a 22 éves védő.

A Real Madrid és a válogatott kiválósága meglepően önkritikus nyilatkozatában kifejtette az újságíróknak, hogy nem elégedett a teljesítményével, és teljesen jogosnak találja az őt érő vádakat, ám úgy érzi, teljesítménye egyre inkább javul.

„Az olaszok ellen már voltak kifejezetten biztató jelek, s alig várom az elődöntőt: ez fantasztikus alkalom az országunknak és a csapatunknak is” – folytatta.

A korábbi sevillai jobbhátvéd az Európa-bajnokság alatt összetűzésbe keveredett edzőjével is, azonban állítólag most már szent a béke, és mindannyian a mai, oroszok elleni elődöntőre koncentrálnak.

„Kár volna tagadni, hogy eddig nem nyújtottam azt, ami tőlem elvárható volna, úgyhogy épp itt az ideje, hogy remek produkcióval segítsem Spanyolországot az oroszokkal szemben” – mondta Ramos.

„Sajnos vannak meccsek, mikor nem úgy mennek a dolgok, ahogyan szeretnénk, de belőlem az akarat sosem hiányzott, mindig felemelem a fejem, mindig a maximumot szeretném nyújtani” – ment bele egy kis önelemzésbe a madridi labdarúgó.

„A titok: csak a feladatra szabad összpontosítani, ki kell zárni minden tényezőt, ami árthat. Futballistaként még sokat kell tanulnom és fejlődnöm, hiszen még nagyon fiatal vagyok” – zárta le a nyilatkozatot önkritikusan Ramos.

Az ifjú hátvéd ma este javíthat teljesítményén Bécsben, az Ernst Happel Stadionban az oroszok elleni elődöntőben. A mérkőzés 20.45-kor kezdődik, kövesse Ön is a Nemzeti Sport Online-on!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik