Feczesin Róbert: mesterhármas!

V. G., S. G.V. G., S. G.
Vágólapra másolva!
2006.01.20. 23:12
Címkék
SopronHaladás mérkőzés  Ausztriában. A csapatok a zord időjárás miatt felázott pályákról az osztrák edzőközpontok felé "menekültek", így mérkőzött egymással a Sopron és a Haladás Németújváron (Güssingben). A meccs hőse a három gólt szerző Feczesin Róbert volt.
Már nagyon várták a soproni játékosok a pénteki napot, ugyanis a felkészülés eddig eltelt két hetében főleg kemény fizikai tréningek szerepeltek a bordó-fehérek programjában, mégpedig a belga erőnléti edző, Mario Innarauto vezetésével. A soproniak teszteltek több, próbajátékra érkező futballistát, akik csak a mérkőzés második félidejében kaptak bizonyítási lehetőséget. A kameruni születésű, de már francia állampolgárságú, jó felépítésű támadó, Simon Dissai biztatóan mozgott. A 24 éves játékos a Paris St. Germaintől érkezett, és szerződtetéséről a napokban döntenek, csakúgy, mint a 20 esztendős román Claudio Olari esetében is.

Az ász továbbra is a 37 esztendős Giuseppe Signori!

Az olasz nem vonja ki magát a munka alól, láthatóan keményen küzd. A mérkőzés második félidejében azonban húzódása miatt cserét kért, és lejött a pályáról. Mérge a mérkőzés után is kitartott, így nem volt hajlandó az esetet, sem a mérkőzést kommentálni, de ami jó hír a "Beppe"-rajongóknak: az előzetes orvosi vélemények alapján az olasznak nincs különösebb baja.

Nincs szerencséje Rabóczki Balázsnak sem: a Koppenhágából hazatérő kapus a vádliját fájlalta, valószínűleg izomfáradtság miatt. Ám a kapus némi pihenő után újból dolgozhat.

A meccs támadása
  • Szép akció után lőtte első gólját a Sopron: a jobb szélre kipasszolt labdát Demjén Gábor elérte, jól centerezett, és Feczesin Róbert a kapu bal oldalába helyezett.
A meccs játékosa
  • Feczesin Róbert sokat mutatott a mérkőzés első félidejében. Rengeteget futott és ütközött, így a mérkőzés legjobbja az exújpesti támadó lett – három gólja önmagáért beszél.
A meccs hiányzója
  • A soproniak támadója, Sira István a tavalyi térdműtéte után még mindig nem rúghat labdába. Továbbra is erőnléti edzéseket végez, reményei szerint az olaszországi edzőtáborban már ő is játszhat.
FC SOPRON - HALADÁS 3–0 (3–0)
Németújvár (Ausztria), 50 néző. V: Kovac
SOPRON: Takács T. – Fehér Z., Bagoly, Ibric, Costisor – Horváth A., Sifter, Munteanu – Demjén, Cotan – Feczesin. Második félidő: Kozma – Lázár, Csontos, Győri J., Kiss Z. – Birtalan, Olari, Signori (Dimov), Csordás – Cigan, Dissai
HALADÁS: Kutasi – Baráth, Guzmics, Balassa, Babati – Schimmer, Imre, Rajos, Manganelli – Mihalecz P., Andorka. Második félidő: Grőber – Sallér, Subicz, Kovács Zs., Tóth P. – Jagodits, Viszket, Lakatos, Borsi – Andorka (Hujber), Beke
G: Feczesin (3) ---- A ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik