Válogatott: Devecseri Szilárd is bekerült a keretbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.01. 20:40
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos Twitter-csatornáján közölte: Mészáros Norbert sérülése miatt Devecseri Szilárd is bekerült a válogatott keretbe. A Haladás védője így ott lesz a Románia és az Észtország elleni vb-selejtezőkön.

Mint arról beszámoltunk, Mészáros Norbert gerincproblémája kiújult, így kérdéses volt a játéka a vasárnapi, PMFC elleni bajnokin. Ezzel szemben a középső védő végigjátszotta a pécsi találkozót, ám sérülése miatt Devecseri Szilárd is bekerült a válogatott keretbe.Mint arról beszámoltunk, Mészáros Norbert gerincproblémája kiújult, így kérdéses volt a játéka a vasárnapi, PMFC elleni bajnokin. Ezzel szemben a középső védő végigjátszotta a pécsi találkozót, ám sérülése miatt Devecseri Szilárd is bekerült a válogatott keretbe.

A 23 éves védő a Haladás futballistája: a szombathelyiek első csapatában eddig 35 meccsen lépett pályára, gólt nem szerzett a pályán töltött 2485 perc alatt. Az U21-es válogatottban háromszor kapott szerepet, összesen 225 percet játszott, a felnőttek között újoncnak számít.

Devecseri alapembere a Haladásnak, az eddigi hat bajnokiból ötöt végigjátszott.

Az mlsz.hu beszámolója szerint a hátsérüléssel bajlódó Mészáros hétfőn ott lesz a válogatott összetartásán Telkiben, ahol orvosi vizsgálaton vesz részt, ami után eldől, hogy játszhat-e a soros vb-selejtezőkön.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olympiakosz Pireusz)
Védők: Devecseri Szilárd (Haladás), Fiola Attila (MVM Paks), Guzmics Richárd (Haladás), Gyömbér Gábor (Ferencváros), Kádár Tamás (DVTK), Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Lipták Zoltán (Győri ETO), Mészáros Norbert (DVSC-Teva), Vanczák Vilmos (Sion)
Középpályások: Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Elek Ákos (DVTK), Hajnal Tamás (Ingolstadt), Koman Vladimir (FK Krasznodar), Kovács István (Videoton), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Szakály Péter (DVSC-Teva), Varga József (Middlesbrough)
Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Németh Krisztián (Roda), Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Ádám (Schalke)
Biztonsági tartalékok: Gulácsi Péter (Red Bull Salzburg), Nikolics Nemanja (Videoton), Pátkai Máté (Győri ETO), Varga Roland (Győri ETO)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik