Rossi: Két lábbal maradjunk a földön!; Hosszú Katinka újra versenyez

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.10.15. 22:54
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

• A moszkvai Nemzetek Ligája-meccs után az érthetően elégedett Marco Rossi válaszolt Pietsch Tibor kérdéseire. A labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya szerint továbbra is két lábbal a földön kell állni, hiszen minden november 12-én, az Izland elleni Eb-pótselejtezőn dől el. Egy biztos: az ősszel szerzett pontokért alaposan megdolgozott a csapat.
• A moszkvai Nemzetek Ligája-meccs után az érthetően elégedett Marco Rossi válaszolt Pietsch Tibor kérdéseire.
A labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya szerint továbbra is két lábbal a földön kell állni, hiszen minden november 12-én, az Izland elleni Eb-pótselejtezőn dől el. Egy biztos: az ősszel szerzett pontokért alaposan megdolgozott a csapat.

• Hosszú Katinka végre újra versenyez! Így vannak ezzel sokan mások is, hiszen a budapesti buborékban a hétvégén elkezdődik az úszók ISL-sorozata. Olimpiai bajnokunk ugyanakkor tudja, hogy ebben a különleges esztendőben már nem kell tőle világ-, sőt egyéni csúcsokat várni. De hogy mit szól ehhez a csapatvezetője?!

• Liu Shaolin Sándor elkapta a koronavírust, de már kifelé tart a bajból. Más kérdés, hogy csak óvatosan, fokozatos terhelés mellett, állandó kontroll alatt juthat el oda az edzésmunkában, ahol a fertőzés előtt volt. Riport a Semmelweis Egyetem Szív- és Érgyógyászati klinikájáról.

És ha péntek, akkor Sportkrém-melléklet 8 oldalon. Benne a 2004-es olimpiát csak nagy nehezen kiheverő kajakvilágbajnokkal, Bóta Kingával és a televíziók heti sportműsorával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik