Román-magyar: világbajnok pólósaink is biztatják Dárdaiékat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.10. 15:59
Férfi vízilabda-válogatottunk tagjai itthonról szurkolnak a szombaton Eb-selejtezőn pályára lépő labdarúgó-válogatottunknak Benedek Tibor külön szorít az először kispadra ülő Dárdai Pálnak – olvasható a waterpolo.hu-n.

„Nem az számít, hogy hol játszol, nem az számít, hogy ki ellen játszol, nem az számít, hogy előtte kikaptál vagy nyertél, mert csak az számít, hogy abban a kilencven percben mit teljesítesz, abban a kilencven percben önmagadért, a csapattársaidért, a magyar szurkolókért miként cselekedsz. Hajrá, magyar labdarúgó-válogatott!” – üzente a vb-győztes, Eb-ezüstérmes csapat kapitánya, Varga Dániel.

„Tudjuk, hogy milyen nehéz egy erős ellenfél pályáján küzdeni, de így még édesebb a siker! Hajrá, magyarok!” – tette hozzá Gergely István csapatvezető.

„Saját bőrömön tapasztaltam meg, mennyire fontos az első mérkőzés, új erőt, szárnyakat adhat a folytatásra. Nagyon szorítok Dárdai Pálnak, hogy sikeres legyen a bemutatkozása! Bízom abban, hogy ezúttal jó eredménnyel tér haza a csapat Bukarestből” – mondta Benedek Tibor szövetségi kapitány.Varga Dániel.

„Tudjuk, hogy milyen nehéz egy erős ellenfél pályáján küzdeni, de így még édesebb a siker! Hajrá, magyarok!” – tette hozzá Gergely István csapatvezető.

„Saját bőrömön tapasztaltam meg, mennyire fontos az első mérkőzés, új erőt, szárnyakat adhat a folytatásra. Nagyon szorítok Dárdai Pálnak, hogy sikeres legyen a bemutatkozása! Bízom abban, hogy ezúttal jó eredménnyel tér haza a csapat Bukarestből” – mondta Benedek Tibor szövetségi kapitány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik