H. Á. 2021.07.20 21:08 Frissítve: 2021.07.20 21:58

Női válogatott: közel 50 játékos kap esélyt a szövetségi kapitánytól

Kétszer is találkozik Margret Kratz szövetségi kapitány az általa kiválasztott játékosokkal Telkiben július végén és augusztus elején. A kiválasztó edzőtáborokba összesen körülbelül 50 női futballista kapott meghívót, hogy megpróbálják meggyőzni a szakmai stábot arról, hogy rájuk is lehet számítani – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.

 

Az mlsz.hu-n található közlemény kiemeli, a július 27. és 29., valamint az augusztus 2. és 4. közötti összetartásokra 46 labdarúgó kapott meghívást.

„Szeretnék minél többet megtudni a játékosokról, a tudásukról, képességeikről és személyiségükről. Továbbá össze szeretném hasonlítani a most újként meghívottakat azokkal a labdarúgókkal, akikkel már dolgoztam együtt” – fogalmazott Margret Kratz, a magyar női A-válogatott szövetségi kapitánya a szövetség honlapjának.

A német szakember arról is beszélt az mlsz.hu-nak, hogy a játékosok különféle képességeit akarja tesztelni és hogy minden labdarúgóra elég figyelem jusson, két edzőtáborba osztotta be azokat a lányokat, akiket már eddig is figyelt és akik játékukkal felkeltették érdeklődését.

A MEGHÍVOTT JÁTÉKOSOK NÉVSORA
Július 27-29.
Augusztus 2-4.
FTC-Telekom: Czellér Dorottya, Pusztai Sára, Siklér Kinga Astra HFC-Üllő: Török Noémi, Rozmis Gabriella, Vicsek Nóra, Szakonyi Emese

MTK Hungária FC: Varga Luca, Erős Evelin, Pinczi Anita, Vachter Fanni, Sipos Lilla, Bokor Blanka, Farádi-Szabó Edina, Nagy Virág

ETO FC Győr: Kovács Laura, Vida Boglárka, Németh Loretta, Oláh Adrienn, Nagy Fanni, Süle Dóra, Öreg Cintia, Rácz Zsófia
Haladás-Viktória FC: Bíró Barbara, Balogh Henrietta, Horti Boglárka, Szil Tünde, Nagy VanesszaPuskás Akadémia FC: Pongrácz Ágnes, Dobó-Nagy Boglárka, Palakovics Laura, Kovács Eszter, Tamók Rebeka, Krascsenics Petra, Szemán-Tóth Barbara, Mayer Zsófia
Soroksár SC: Németh Diána, Győrik Alexandra, Ott Eszter, Tenyei-Tóth RebekaDVTK: Boros Kinga
St. John's University (USA): Kaján Zsanett
Szent Mihály SE: Csontos Zsanett
 Michigan University, USA: Farkas Lily
 FTC-Telekom: Buzás Kata, Ploner Szandra (Pro Sesto 1913)

 

2021.07.20 14:03:05

Magyar válogatott THURY GÁBOR

Noha a magyar futballválogatott gyengélkedett, a vezetők nem mondták le a brazilok riói meghívását.

2021.07.15 22:41:39

Magyar válogatott N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Mészöly Kálmánban mintha a tárt karú szeretet hajlamát, s a fékezhetetlen – nem rossz értelemben vett! – „dúvadságot” gyúrta volna össze a Teremtő, ami így egyben a lebírhatatlan életörömöt, életakaratot mutatja nekünk.

2021.07.15 22:14:35

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Örüljünk annak, hogy csakhamar kettő lesz az egyből.

2021.07.14 23:11:43

Magyar válogatott KAMLER JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. Tökéletesen behatárolható a profi labdarúgásban betöltött szerepe.