Futsal: a horvátokkal főpróbázik az Eb-selejtezőre a válogatott

Vágólapra másolva!
2013.03.19. 12:43
Frank Tamás együttese március utolsó hetében Bariban játszik Európa-bajnoki selejtezőket, az ellenfél a montenegrói, a finn és a házigazda olasz válogatott lesz. A felkészülés utolsó állomása ezen a héten következik, a magyar futsalválogatott a horvátokkal találkozik két határmenti meccsen: kedden 19 órától a túloldalon, Ludbregben, szerdán 17 órától pedig Zalaegerszegen.

A válogatott kerete alig tér el a legutóbbi, szlovénok elleni együttestől; ezúttal bekerült Dávid Richárd és Csopaki István, míg Vidák Balázs – klubja kérésére – nem utazott el a csapattal.

„Örülök, hogy sikerült lekötni a horvátok elleni meccseket, mert a szlovénokhoz hasonlóan erősek fizikailag, mint a selejtezőbeli ellenfeleink is. A két mérkőzésen megpróbáljuk pótolni kisebb hiányosságainkat, hogy jövő héten a lehető legjobb állapotban utazhassunk Bariba" – mondta az mlsz.hu-nak Frank Tamás a mérkőzések előtt.

A MAGYAR FUTSALVÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Balázs Zoltán (Rába ETO), Pallai Gábor (MVFC)
Mezőnyjátékosok: Dávid Richárd (Colorspectrum Aramis), Csopaki István (Colorspectrum Aramis), Trencsényi János (MVFC), Lovas Norbert (MVFC), Szécsi Barna (MVFC), Rábl János (MVFC), Lódi Tamás (Rába ETO), Dróth Zoltán (Rába ETO), Harnisch Ákos (Rába ETO), Nagy Tamás (SZPE Sztrovolosz), Hegyesi Zsolt (UTC Szeged), Németh Péter (Colorspectrum Aramis), Frank Péter (Gödöllő-Vasas)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik