Többnyire egybecseng Erwin Koeman és a szurkolók véleménye

Vágólapra másolva!
2008.05.10. 17:10
Csütörtöki cikkünkben szavazásra invitáltuk olvasóinkat, melyben a magyar válogatott kezdőcsapatát lehet összeállítani (a szavazás továbbra is él). Pénteken Erwin Koeman, a magyar válogatott új szövetségi kapitánya kihirdette keretét, melynek fényében elmondhatjuk, hogy a holland szakember hasonló módon gondolkodik, mint olvasóink.
Vajon Erwin Koeman épp a szurkolók által összeállított csapaton gondolkozik?
Foto: Getty Images
Vajon Erwin Koeman épp a szurkolók által összeállított csapaton gondolkozik?
Vajon Erwin Koeman épp a szurkolók által összeállított csapaton gondolkozik?
Foto: Getty Images
Vajon Erwin Koeman épp a szurkolók által összeállított csapaton gondolkozik?

Honlapunkon minden poszton (4-4-2-es formációban) megadtunk 5-9 játékost, akikre tetszés szerint lehet voksolni.

Kapusposzton a kilenc portás közül Fülöp Márton nagy fölénnyel végzett az első helyen. Könnyen lehet, hogy a valóságban is ő áll majd a magyar válogatott kapujában, ugyanis mellette két újoncot hívott be a Koeman.

A hátvédsorban olvasóink a következő embereket látnák legszívesebben: Bodnár László, Tímár Krisztián, Juhász Roland és Bodor Boldizsár.

Ezen játékosok Tímár kivételével mind ott vannak a holland szakember keretében, de a Plymouth légiósa is csak sérülése miatt maradt ki.

A szavazás alapján a négytagú középpályán Filkor Attila, Vass Ádám, Gera Zoltán és Dzsudzsák Balázs kapna helyet.

Nos, rájuk Koeman is számít, Vass Ádám is csak azért hiányzik a huszonnégy meghívott közül, mert klubja, a feljutásért harcoló Brescia nem szívesen engedné el a válogatott meccsre.

A két csatár a Liverpool tartalékcsapatában remeklő Németh Krisztián, valamint a Dinamo Kijev légiósa, Farkas Balázs lenne, legalábbis szurkolóink szerint.

Előbbi játékosnak meglesz az esélye rá, hogy pályára lépjen a görögök (május 24.) és a horvátok (május 31.) elleni mérkőzésen, Farkasnak azonban most erről le kell mondania.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE

Kapusok: Fülöp Márton (Sunderland AFC), Köteles László (Diósgyőri VTK), Sebők Zsolt (FC Fehérvár)
Védők: Szélesi Zoltán (RC Strasbourg), Csizmadia Csaba (SV Mattersburg), Bodnár László (Red Bull Salzburg), Bodor Boldizsár (Roda JC Kerkrade), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Vanczák Vilmos (FC Sion), Lőw Zsolt (TSG 1899 Hoffenheim), Vaskó Tamás (Bristol City FC), Kádár Tamás (Newcastle United)
Középpályások: Huszti Szabolcs (SV Hannover '96), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven), Gera Zoltán (West Bromwich Albion), Hajnal Tamás (Karlsruhe), Vadócz Krisztián (NEC Nijmegen), Tóth Balázs (Racing Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC), Filkor Attila (Grosseto)
Támadók: Ferenczi István (Barnsley FC), Orosz Péter (FC Wacker Innsbruck), Priskin Tamás (Watford FC), Németh Krisztián (Liverpool)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik