Várhidi Péter ma kezdőcsapatot hirdet

Vágólapra másolva!
2007.02.05. 14:49
Megérkezett Ciprusra a magyar válogatott. Délután ugyan edzést vezényelt volna Várhidi Péter szövetségi kapitány, ám Limasszolban zuhogó eső fogadta őket.
Végh Zoltán
Végh Zoltán
Végh Zoltán
Végh Zoltán

Az ítéletidő miatt Limasszolban nem volt edzésre alkalmas pálya, így a csapat kénytelen volt átbuszozni Nicosiába, hogy ott tartsák meg a foglalkozást.

Várhidi Péter kapitány azt ígérte, hogy miután visszajönnek Limasszolba, kihirdeti a holnapi, Ciprus elleni mérkőzésen pályára lépő kezdőcsapatot.

Több légiós még nem csatlakozott a kerethez, az ő érkezésüket hétfő délutánra várják. Az összeállítás attól is függ, hogy valamennyien egészségesek-e.

Végh Zoltán, a magyar válogatott kapusa értékelt a mérkőzés előtt.

„Két évre van szüksége ennek a fiatal csapatnak, hogy összeérjen” – mondta a rutinos hálóőr az NSO TV-nek. – „Minél többet kell együtt játszanunk, hiszen ez még csak a második válogatott meccse lesz a keretnek.”

A 35 éves kapus hozzátette, hogy Ciprus válogatottja egyre erősebb, a magyar csapat tagjai viszont különböző edzettségi állapotban érkeztek.

Válogatottunk a négycsapatos ciprusi torna elődöntőjében a házigazdákkal mérkőzik meg kedden 18.00 órától. A mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti.

Az eredmény függvényében a párharc győztes a Bulgária-Lettország összecsapás nyertesével játszik a torna döntőjében szerdán. A két vesztes, ugyancsak szerdán, a harmadik helyért mérkőzik meg egymással.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik