Kérdezzen a legbájosabbtól, a legsármosabbtól és a legjobb jóstól

Vágólapra másolva!
2012.12.14. 23:26
Emlékeznek még? Az esztendő kiemelkedő eseménye, a londoni olimpia előtt olvasóink segítségével, pontosabban az nso.hu-ra érkezett szavaztok alapján megválasztottuk a magyar olimpia csapat legcsinosabb sportolónőjét és legsármosabb sportolóját. A két győztes – korántsem érdemtelenül – a tornász Böczögő Dorina és a kézilabdázó Császár Gábor lett.

Ugyancsak az ötkarikás játékokhoz kapcsolódóan szerkesztőségünk széfjében elhelyezett időkapszulákat is felbontottuk, hogy kiderüljön, az általunk felkért sportolók, edzők, sportvezetők közül kinek a tippje közelítette meg leginkább a magyar csapat szereplését. Nos, a jósok legjobbika a vízilabda-válogatott szövetségi kapitányaként három olimpiai aranyat nyerő Kemény Dénes lett.

Az év végéhez közeledve elérkezett az idő, hogy az érintetteknek átadjuk a jól megérdemelt díjakat, Böczögő Dorina, Császár Gábor és Kemény Dénes kedden a Nemzeti Sport vendége lesz, s az alkalmat kihasználván megadjuk a lehetőséget olvasóinknak: tegyék fel kérdéseiket a nso.hu-n – honlapunk facebook oldalán, valamint elküldheti az nsonline@nemzetisport.hu email címre –, melyek közül a legérdekesebbeket, természetesen a rájuk adandó válaszokkal együtt a szerdai Nemzeti Sportban is elolvashatják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik